Quality Control(QC) Engineer
Edison Projectmanagement B.V.
Nijkerk, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Reageer nu! Functieomschrijving Quality Control(QC) Engineer In deze uitdagende functie draag je er zorg voor de kwaliteit van de door dit bedrijf te produceren apparaten, voldoet aan wet- en regelgeving en voldoet aan klant specificaties.

Uiteindelijk moet het apparaat stabiel, efficiënt en veilig kunnen functioneren. Deze verantwoordelijkheid komt tot uiting in de beoordeling van de uitvoer in productie.

Voor de interne en externe productie moet jij achter het geleverde product staan. Daarnaast verloopt het contact met betrekking tot kwaliteit, via jou.

Daarom onderhoudt jij het contact met de inspecteurs, de keuringsinstanties en ben je een schakel in het productieproces van warmtewisselaars en koelers.

Hiervoor moet je sterk in je schoenen staan, de eisen op waarde weten te schatten en je ontwikkelde standpunt weten te verdedigen.

Binnen dit bedrijf werk je in het projectteam, met de productielocatie, met keuringsinstanties, met technisch specialisten en natuurlijk met de klant.

Je zet je in voor een tevreden klant door zijn eisen correct te verwerken en door een hoge kwaliteit van opgeleverde producten.

 • Functie eisen Quality Control(QC) Engineer Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Je hebt ervaring en / of ambities binnen de apparatenbouw en / of procesindustrie; Ervaring op het gebied van kwaliteitsinspecties is een pré;
 • Goede beheersing Engelse taal en beheersing van de Duitse taal is een pré. Bedrijfsprofiel Edison Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever Dit bedrijf is een wereldwijd opererende speler die zich bezighoudt met de ontwikkeling, verkoop, productie en installatie van warmtewisseling oplossingen in de petrochemie, gas-, en oliesector.

  Dit bedrijf ontleent haar bestaansrecht aan vergaande klantgerichtheid en de op klantwens afgestemde innovatieve technische oplossingen.

  Deze gaan doorgaans veel verder dan leveringen van traditionele spelers uit dezelfde marktsegmenten. Door producten optimaal op klantbehoefte af te stemmen verbeteren wij hun rendement, prestaties en daaruit voortvloeiende klanttevredenheid.

  Onze medewerkers denken structureel out of the box en hebben een flexibele werkhouding, Kortom : het werk bij dit bedrijf is nooit saai of repeterend.

  Ieder product is anders en geen dag is hetzelfde. Gezien deze filosofie wordt jij als nieuwe medewerker altijd door een persoonlijke mentor begeleid.

 • Nieuwsgierig? Arbeidsvoorwaarden Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen €4300,- en €4800,- ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen; Je werkplek is goed bereikbaar met zowel de trein als de auto; Je krijgt de kans om internationale werkervaring opdoen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier