Bij Excent Tandtechniek in Reeuwijk
Excent
Reeuwijk, Netherlands
6 dagen geleden

Hé jij daar! Denk je bij het lezen van deze vacaturetekst : dat kan veel beter en leuker? Bruis je van de creatieve ideeën om ons als werkgever verder op de kaart te zetten?

Vind je het een sport om dat ene talent voor ons te spotten en deze zover te krijgen dat hij bij óns komt werken? En niet onbelangrijk : wil je aan de slag bij een bedrijf dat vooroploopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen :

Vooral ga je ons helpen met het vervullen van soms best lastige vacatures. We groeien hard en dat betekent dat we continu op zoek zijn naar tandtechnische specialisten, maar ook naar talenten die bij ons het vak willen leren.

Wij hebben met zijn allen een gigantisch netwerk en we hebben jou nodig om dat op een goede manier aan te boren. Dat betekent potentiële kandidaten bellen en enthousiasmeren, maar ook meewerken aan het verbeteren van onze recruitment tools.

Weet in ieder geval dat je onmisbaar bent. Je bent er nog niet, maar we missen je nu al!

Wat vragen wij :

Doorzettingsvermogen, energie en een commerciële instelling! Dat zijn de belangrijkste kwaliteiten die je meebrengt. Je dag is goed als er weer een kandidaat getekend heeft.

Natuurlijk ben je communicatief sterk, want praten met kandidaten is je vak. Maar je kan ook goed luisteren en hebt een flinke dosis humor.

Hoewel je vernieuwende ideeën hebt als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie, werk je vooral lekker planmatig en gestructureerd.

Je hebt, voordat je bij ons komt werken, bijvoorbeeld een commerciële functie gehad. Een achtergrond in HR mag, maar dan wel aan de commerciële kant.

Wat bieden wij :

Het HR team waarin je komt te werken, is hartstikke nieuw en dat geldt ook voor het HR beleid. Je komt dus op het goede moment binnen als je het leuk vindt om hier veel invloed op uit te oefenen.

We werken vanuit een mooi, relatief klein, kantoor aan de Reeuwijkse Plassen en als de corona-pandemie achter ons ligt, werken, lunchen en wandelen we gezellig samen met zo’n 25 collega’s van het Service Center.

Uiteraard mag je ook thuis aan de slag, maar op kantoor hebben we gratis fruit! Natuurlijk kom je ook voor de groeimogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden, want die zijn ook meer dan prima.

Wie zijn wij

Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts.

Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier