Projectleider
Olympia
Coevorden, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Onze opdrachtgever verhuist naar een nieuw en modern pand. De energie en dynamiek die dat met zich meebrengt is sprekend voor deze sterk ontwikkelende organisatie waar hard wordt werkt aan toekomstbestendigheid en modernisering.

Houd je van regelen en coördineren en ben je graag de aanjager die zorgt dat alles reilt en zeilt binnen de projecten? Heb je ervaring in het begeleiden van projecten en ben je er aan toe met jouw kennis en expertise structuur aan te brengen binnen een sterk

ontwikkelende projectenorganisatie? Dan is deze uitdaging precies wat jij zoekt!

In jouw dagelijks werk ben je vanaf overdracht vanuit verkoop verantwoordelijk voor het verloop van het project. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk in diverse stadia en van wisselende omvang.

Je maakt projectplannen op basis van offertes en

projectinformatie. Deze opdrachtgever levert maatwerk, dus elk project is anders. Zowel intern als extern ben je het eerste aanspreekpunt voor de projecten.

Gemiddeld ben je 2 dagen per week op pad om bouwlocaties of leveranciers te bezoeken, ga je naar schouwen van nieuwe aanbestedingen, woon je bouwvergaderingen bij of zit je deze voor. De overige tijd werk

je op kantoor in Coevorden.

Met de klant loop je de offerte tot in detail na en worden definitieve keuzes gemaakt m.b.t. bijvoorbeeld kleurstelling en apparatuur.

Je zorgt dat je collega's de juiste informatie hebben om productietekeningen en stuklijsten te kunnen maken. Je werkt

nauw samen met de werkvoorbereider die materialen inkoopt en je beoordeelt samen offertes van onderaannemers en leveranciers.

Jij bepaalt uiteindelijk met welke partij samengewerkt wordt. Je krijgt hierbij te maken met zaken als grondwerkfundering, constructie, brandwerendheid, E&W.

Als de productie is opgestart, ben je regelmatig in de productiehal te vinden. Continu bewaak je de voortgang binnen projecten, behoud je overzicht en los je tussentijds knelpunten op.

Hierbij bewaak je gestelde targets en

deadlines, meer- en minder werk en het nakomen van gemaakte afspraken.

Binnen deze klant liggen nog voldoende uitdagingen. Zo stuur je op gestructureerde werkprocessen, werkoverleg, overdrachtsmomenten en opvolging van acties. Er wordt

nog niet gewerkt met projectteams; jij gaat dit realiseren en zorgt dat verantwoordelijkheden daar liggen waar ze horen. Deze projectteams stuur je op projectniveau en vanuit gelijkwaardigheid aan.

Zij blijft ontwikkelen o.a. in de sociale woningbouw en de Duitse markt, daaruit zullen voldoende voor jou interessante

uitdagingen volgen.

Ben jij de projectleider die wij zoeken? Dan komen we graag met je in contact! Bel Stefan Wiersema via 06-28304426 of mail : s.

wiersema olympia.nl Arbeidsvoorwaarden

Een rechtstreeks en fulltime dienstverband bij de opdrachtgever

Uitdagende baan in een enthousiast team bij een dynamische onderneming

Goed salaris conform cao waarbij gekeken zal worden naar opleiding maar vooral ervaring

Gedegen inwerkperiode / training en inspirerende coaching

Groeiende organisatie met diverse productontwikkelingsprojecten

Ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor initiatieven

Je bent woonachtig op reisbare afstand van Coevorden zoals Zwolle . Hardenberg , Emmen , Hoogeveen

Vaardigheden

Je hebt een gedegen opleiding in technische richting en ruime ervaring in een bouw gerelateerde projectorganisatie.

Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is een must. Je hebt affiniteit met automatisering en bent gewend te werken met een ERP pakket.

Als ervaren projectmanager 'bijt je je vast' in de projecten. Op pro actieve wijze en met overzicht zorg je dat alle betrokkenen tijdig de juiste informatie hebben, waardoor processen gestroomlijnd doorlopen.

Je gaat graag de uitdaging aan om met jouw kennis

en ervaring de organisatie verder te helpen en professionaliteit toe te voegen.

Je denkt in oplossingen en bent hierbij pragmatisch. Je kunt gestelde doelen goed omzetten in concrete acties en werkt hierbij gestructureerd en planmatig.

Door jouw bouwtechnisch inzicht ben je in staat een project efficiënt te plannen en uit te voeren.

Je behoudt hierbij overzicht en anticipeert tijdig op mogelijke knelpunten. In een dynamische werkomgeving breng je rust en structuur.

Je beseft dat je een team nodig hebt om samen de beste resultaten te bereiken. In de samenwerking met collega's en

externe partijen ben je duidelijk en transparant.

Je spreekt de taal van de klanten en samenwerkingspartners van deze klant, snapt hun belangen en speelt hierop in.

Over de werkgever

Je zal direct in dienst treden bij onze opdrachtgever welke specialist is in het leveren van zowel tijdelijke en semi permanente huisvesting zowel nationaal als internationaal.

De verschillende merken hebben ieder hun eigen specialiteit om u de beste service te garanderen. Sinds 1955 bieden zij dagelijks passende oplossingen met betrekking tot modulaire bouw.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier