Verpleegkundige bij Amstelring
Amstelring
Ondersteuning Amsterdam, Amsterdam
1 dag geleden

0-36 uur per week

Heb jij veel plezier in je werk als verpleegkundige? Maar wil je wel eens de volgende stap maken? Of ben je toe aan meer verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

Dan zijn wij bij Amstelring zoek naar jou! Solliciteer nu, dan kijken we samen op welke plek jij het beste tot je recht komt.

Heb jij veel plezier in je werk als verpleegkundige? Maar wil je wel eens de volgende stap maken? Of ben je toe aan meer verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

Dan zijn wij bij Amstelring zoek naar jou! Solliciteer nu, dan kijken we samen op welke plek jij het beste tot je recht komt.

Werkplek

Amstelring, 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Met ruim 3000 mensen zetten we ons elke dag in om duizenden ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen.

Of het nu is in een van onze 23 verpleeghuizen in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg, in een van onze 52 teams in de wijk of als onderdeel van onze multidisciplinaire Behandelgroep.

Een hand op de schouder of een glimlach, de waardering die we hiervoor terugkrijgen is goud waard!

Bij Amstelring hebben we liefde voor het vak, koesteren we vrijheid en zelfstandigheid en willen we niet stilstaan! Herken jij jezelf hierin?

Lees eens verder : Daarom Amstelring

Functie

Als ervaren verpleegkundige niveau 4 hoeven we je niet te vertellen wat je moet doen. Vanuit een natuurlijke passie voor mensen en met veel plezier zet je je volledig in voor de bewoners en cliënten.

Je weet precies waar het op aankomt : je bent hun luisterend oor, biedt hen een helpende hand als dat nodig is, en daagt hen uit om ook zelf dingen te blijven ondernemen.

Voor de verpleegtechnische handelingen draai je je hand niet om, net als voor het schrijven van een goed zorg- of verpleegplan.

Naast een liefdevolle verpleegkundige voor onze cliënten ben je ook een goede gesprekspartner voor de collega’s van de andere disciplines.

De uitdaging

Met zoveel kennis en ervaring beseffen dat toe bent aan een wat pittigere, afwisselende invulling van je werk. Daarom bieden we je de kans om te werken binnen een zelfstandig werkend team met collega’s vanuit diverse disciplines.

Samen zorgen jullie dat alles voor de cliënten goed geregeld is. Daarbij hebben jullie vanuit een natuurlijke betrokkenheid ook oog voor elkaar.

Omdat je gestructureerd werkt en praktisch bent ingesteld bent, til je de zorgkwaliteit van het team met gemak naar een hoger niveau.

Zo geef je je kennis bijvoorbeeld door aan verzorgenden en helpenden. Prettige gedachte : ook aan jouw ontwikkeling en coaching is gedacht, je teamcoach en ook de kwaliteitsverpleegkundige is je persoonlijke aanspreekpunt.

Profiel

Bij Amstelring willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • Diploma Verpleegkundige niveau 4 of hoger
 • Ervaring en / of affiniteit met de ouderenzorg
 • Oplossingsgerichte en besluitvaardige instelling
 • Je kunt werken met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je houdt graag een oogje in het zeil
 • Je bent de verbinder in de groep, en coachen doe je graag
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 45. Mooier kunnen we het niet maken.

  Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra's zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en teamontwikkeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier