Stagiair Market
Facilicom Group
De Meern, Utrecht
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij verder komen in de foodservice? Kies dan voor een loopbaan bij Albron. Bij Albron zorg je samen met 4.500 collega’s voor eten, drinken en gastvrijheid op meer dan 1.

000 locaties in Nederland. Iedere dag genieten duizenden mensen van onze foodconcepten. Er is altijd wel een passende plek voor jou beschikbaar!

Albron is een bedrijf met ruim 4.200 gastvrije medewerkers, op bijna 800 locaties in Nederland. Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal.

Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker en gezond eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen.

Albron biedt je een dynamische omgeving waar je volop aan je creatief denkvermogen kunt werken.

Over de functieAls stagiair ondersteun je het marketing en activatie team. Het team houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van diverse communicatiemiddelen en acties, gericht op het activeren van gasten om (meer) gebruik te maken van de horeca en retail bij Albron Horeca & Hospitality.

De activatiemanager zal je begeleiden, maar je krijgt een zelfstandige rol in de dagelijkse activiteiten en lopende projecten.

Deel deze vacature

Je verricht werkzaamheden voor Albron Center Parcs en diverse dagrecreatielocaties zoals The Green House Utrecht, Fashion café in Bataviastad en De Restauratie in Eindhoven waarbij je ondersteuning biedt bij diverse promotionele activiteiten en acties en het ontwikkelen en uitwerken van marketingcommunicatie-uitingen.

Wat je écht doet- Je ondersteunt het marketing activatie team bij de marketingactiviteiten voor de verschillende concepten, zowel on-

als offline. Denk hierbij aan de ontwikkeling van nieuwe communicatiemiddelen, het bedenken van (promotionele) acties en campagnes.

 • Je krijgt de mogelijkheid conceptmatig te werken in een veelzijdige omgeving : de concepten zijn gericht op verschillende doelgroepen en locaties.
 • Dat vraagt altijd weer om maatwerk! - Je denkt actief mee in de ontwikkeling van de online communicatiemiddelen voor verschillende concepten.

  Denk hierbij aan het beheren van de social media kanalen, websites en reviewsites en het maken van periodieke nieuwsbrieven.

 • Je werkt zelfstandig en krijgt eigen verantwoordelijkheid over verschillende projecten.
 • Gerelateerde vacatures binnen Albron

  Stagiair Marketing Activatie, Horeca & Hospitality bij Albron Hoofdkantoor Stagiair Marketing & Concept Development Stagiair Communicatie bij Albron Hoofdkantoor

  Hoe je dag eruit zou kunnen zienMaandagochtend 09 : 00 uur : je hebt een veelzijdige week voor de boeg! In de ochtend heb je een kick-

  off voor de nieuwe campagne op Center Parcs. Ook dit jaar worden er weer nieuwe activaties bedacht en uitgevoerd. Aankomende periode ondersteun je het activatie team met de ontwikkeling tot uitvoering van de campagne en ook aan jou is gevraagd om je creatieve ideeën op te schrijven.

  Gerelateerde vacatures binnen de Facilicom Group

  Na deze meeting ga je direct aan de slag met de controle voor de nieuwe menukaart voor één van de locaties. Hoe ziet de kaart eruit?

  Staat alles er goed in? Een kritische blik en nauwkeurigheid is hierbij belangrijk! Er mogen natuurlijk geen fouten in staan.

  Tevens staat de nieuwsbrief voor aankomende donderdag gepland. Je gaat alvast aan de slag met het verzamelen van content en beelden om ook deze week weer een interessante nieuwsbrief te kunnen versturen.

  Stage project : opzetten commerciële binnendienst die communiceert met de markt

  Aan het eind van de dag check je wat er is binnengekomen op de social kanalen van de verschillende locaties en zet je alvast een post klaar voor de volgende dag.

  Wat vliegt de tijd voorbij, geen dag is hetzelfde! Tijd om naar huis te gaan, tot dinsdag!

  Functie-eisen

 • Je bent op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage voor minimaal 20 weken.
 • Je volgt een relevante HBO opleiding. Denk hierbij aan : Communicatie, Commerciële Economie, Marketing, Hotel - (and Event) management of Food & Business
 • Je bent zelfstandig, flexibel en commercieel ingesteld.
 • Tenslotte word je gekenmerkt als een echte aanpakker’ en iemand die graag initiatief toont.
 • Je bent pro actief, flexibel en in staat om zelfstandig te werken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wat mag je van ons verwachten?- Een uitdagende meewerkstage met veel eigen verantwoordelijkheid.- Een stagevergoeding van € 350,-

  per maand (op basis van fulltime dienstverband)- Intensieve begeleiding.- Veel genieten en plezier hebben met enkele bezoekjes aan de locaties! Michelle : Werken met marketingactiviteiten en mijn creativiteit inzetten om de leukste concepten te ontwerpen, daar word ik blij van! Binnen ons team bevindt zich behalve gezelligheid ook een motiverende en dynamische sfeer.

  Deze uitdagende combinatie zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn stage ga!

  Werken met marketingactiviteiten en mijn creativiteit inzetten om de leukste concepten te ontwerpen, daar word ik blij van! Binnen ons team bevindt zich behalve gezelligheid ook een motiverende en dynamische sfeer.

  Deze uitdagende combinatie zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn stage ga!

  Contactinformatie

  Interesse?Wij ontvangen graag je cv en motivatie via stage albron.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met het Stagebureau, 030 669 5784

  Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, tips en (stage)vacatures? Volg Albron At Work op facebook, Instagram of Twitter

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier