Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie
Arcadis
Amsterdam, NL
8 minuuten geleden

We komen graag in contact met jou als je interesse hebt in deze functie. Door de huidige situatie en maatregelen rond de COVID-19-crisis voeren we kennismakingsgesprekken via de digitale media.

Op dit moment maken we het tekenen van arbeidsovereenkomsten nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren adviseur die complexe vraagstukken zelfstandig oppakt. Resultaten vertaal jij in adviezen voor onze klanten.

Daarmee geef je vorm aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid.

Jij bent expert waterhuishouding binnen integrale ruimtelijke ontwikkelingen. Concreet ga je als adviseur aan de slag met infrastructuur, woonwijken, klimaatadaptatiestrategieën en duurzaamheid.

Denk daarbij aan het leiden of uitvoeren van het modelleren van overlastsituaties, uitvoeren van stresstesten, analyse van meetreeksen, kalibratie van modellen en het uitvoeren van infiltratie- en bergingsberekeningen.

Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden gaan we er vanuit dat je thuis bent in diverse aspecten van water in het stedelijk gebied : afval-, hemel-, en grondwater.

Voorbeelden van projecten waaraan je in deze functie kan werken zijn :

 • Klimaatbestendig maken ;
 • Klimaatbestendig maken ;
 • Masterplan waterhuishouding Havenbedrijf Moerdijk;
 • Ontwerpen waterhuishouding infrastructurele ontwikkelingen zoals de ondertunneling van de A2 in Maastricht en de Coentunnel;
 • Meewerken aan de totstandkoming van voor klimaatadaptatie in gebiedsontwikkelingen.
 • Je team

  Als adviseur stedelijk water kom je te werken in de adviesgroep Stedelijk Water & Klimaatadaptatie van de divisie Water & Milieu.

  Deze groep bestaat landelijk uit ongeveer 35 personen : een hechte groep waarin junioren, medioren en senior projectleiders / adviseurs werken.

  Je krijgt de vrijheid om zelfstandig projecten op te zetten en deze samen met de andere teamleden uit te voeren. We zijn het hardst op zoek naar versterking voor ons team in Den Bosch maar andere standplaatsen zijn bespreekbaar.

  Word je geprikkeld door deze verscheidenheid aan opgaven binnen een groep waar daadwerkelijk ruimte is voor groei en ontwikkeling?

  Dan komen we graag met je in contact!

  Wat vragen wij?

  Als ondernemende, resultaatgerichte adviseur ben je in staat je werk goed te organiseren. Je bent communicatief, sociaal vaardig en klantgericht.

  Het realiseren van projecten doe je graag samen met het team. Water in de stedelijke omgeving heeft jouw interesse; je volgt de ontwikkelingen op de voet.

  Verder beschik je over de volgende eisen :

 • afgeronde opleiding (academisch of hbo) in de richting civiele techniek, watermanagement, klimaatstudies. hydrologie;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring (in een soortgelijke rol), bij voorkeur in een commerciële omgeving;
 • kennis van / ervaring met InfoworksICM, ArcGIS, Tygron of Sobek is een pre;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier