IT Migratie medewerker
Detamo
Overijssel, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Op de werkvloer van onze klanten ben je verantwoordelijk voor het installeren en de-installeren van diverse hardware volgens instructie of voorbeeld.

Uiteraard zorg je er dan voor dat er een nette en verzorgde werkplek wordt achtergelaten. De gebruikte apparatuur wordt zorgvuldig verpakt voor vervoer naar het bedrijf, alwaar de apparatuur wordt geïnventariseerd, wordt ontdaan van software en vervolgens een tweede leven krijgt.

Eisen

 • Ervaring met / kennis van Windows 10 is een pre.
 • Woonachtig in regio Zwolle;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Ervaring met werkplekbeheer / migratie, is niet vereist, maar heeft wel de voorkeur;
 • Je spreekt Engels;
 • Je bent niet in aanraking geweest met de Justitie of Politie (dit is een must ivm VOG)
 • Werken bij Detamo

  Ga je aan de slag voor Detamo, dan ga je werken voor een toporganisatie. Dagelijks zijn onze professionals op locatie en werken zij aan de meest uiteenlopende projecten.

  Met onze expertise in telecom, installatietechniek E / W, ICT en beveiliging bedienen onze professionals dagelijks gerenommeerde opdrachtgevers.

  Van Systeemengineer tot Monteur, van denker tot doener. Wij hebben opdrachten op alle niveaus en werken in de hele keten van ontwerp, aanleg en beheer van netwerken en installaties.

  Ben je ambitieus en wil je verder, ook dan is Detamo de werkgever voor jou. Vanuit onze DNA stimuleren wij je opleiding en ontwikkeling.

  Detamo is onderdeel van de Connectica Groep. Dat wij professioneel zijn bewijst ons lidmaatschap van de NBBU en onze certificeringen NEN4400, VCU en Kenteq.

  Meer informatie over Detamo? Kijk dan snel wat wij als uitzendbureau voor u als opdrachtgever of medewerker kunnen betekenen of neem een kijkje bij onze referenties , vacatures, diensten of branches.

  Uiteraard kunt u op de hoogte blijven via het laatste nieuws.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier