Monteur
Mammoet
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Job description

Jij weet als geen ander hoe we ons materieel in topconditie kunnen houden. Als vakman kom je bij ons helemaal aan je trekken.

Wij zoeken nog een aantal goede, enthousiaste monteurs. Professionals die onderhoud-, inspectiebeurten en reparaties aan diversen merken en typen kranen, trucks, opleggers en Auxilary Equipment uitvoeren.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om op projectbasis onder supervisie van een projectleider nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Tevens bestaat de mogelijkheid om na een gedegen inwerkperiode in Schiedam wereldwijd ingezet te worden.

Education & experience

De diploma's MTS-Autotechniek of Werktuigbouwkunde of 2e monteur bedrijfsvoertuigen INNOVAM zijn in jouw bezit. Verder heb je affiniteit met elektrotechniek en hydrauliek en ben je bij voorkeur in bezit van VCA Basis, heftruck diploma en rijbewijs B.

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Naast goede opleidings en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier