Adviseur Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie
Kwintes
Zeist
4 dagen geleden

Werkomschrijving

Zet jij Kwintes nog meer op de kaart als aantrekkelijk werkgever? Ben je creatief, oplossingsgericht en beschik je over strategisch inzicht?

Krijg je daarnaast nog steeds energie van het voeren van sollicitatiegesprekken én het coachen van het team van recruiters?

Dan is dit een uitdagende nieuwe functie voor jou!

Wat ga je doen?

Als Adviseur Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie ga jij verder met de in 2020 neergezette recruitmentstrategie en de uitrol hiervan.

Vorig jaar is gestart met Recruiter in de Regio , een voor Kwintes nieuwe werkwijze. Inmiddels bestaat het team uit 5 recruiters die elk in een regio werkzaam zijn.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van de lijnen, maar ook voor het verstevigen van de positie van de recruiters in de regio.

Daarnaast hou jij je bezig met strategisch recruitment, treed je op als adviseur richting management en directie en houd je je bezig met arbeidsmarktcommunicatie.

Je bent samen met jouw team in de volle breedte bezig met de werving en selectie van nieuwe medewerkers, zowel op beleidsmatig als operationeel niveau.

Je coacht jouw team en bevordert samenwerking en open communicatie met alle stakeholders binnen de organisatie. Gezamenlijk zoeken jullie steeds naar nieuwe, creatieve manieren om de juiste kandidaten voor onze vacatures te vinden.

Je houdt je bezig met het verder vormgeven van arbeidsmarktcommunicatie online en offline, zoals beheren van de werkenbij website en social media campagnes.

Er zijn processen die de komende tijd verder uitgewerkt en gestroomlijnd moeten worden, dit vergt analytisch vermogen.

Je levert een bijdrage aan bredere thema’s zoals strategische personeelsplanning, onboarding, en interne mobiliteit.

Verder bestaan jouw taken uit het opstellen van het jaarplan recruitment en kostenindicatie en de daarbij behorende bewaking van het centraal recruitment budget en het opstellen van rapportages en analyses ter ondersteuning van regio’s, managers en adviseurs.

Je maakt deel uit van het MT P&O.

Jouw werkplek

Je bent meewerkend voorman / vrouw van het bruisende team Recruitment. Het team bestaat naast jou uit 5 ervaren recruiters die allen in 2020 zijn gestart in deze functie, het enthousiasme spat er vanaf!

Je werkt integraal samen met de collega’s van de diverse onderdelen binnen de afdeling P&O, welke is gevestigd op het hoofdkantoor van Kwintes in Zeist.

Uitdagingen vliegen we met elkaar aan door zaken vanuit de verschillende perspectieven te bezien.

 • Verder heb je veel contact met (zorg)managers en medewerkers binnen Kwintes in alle regio’s. Recruitment is binnen Kwintes in beweging en ontwikkeling;
 • 2020 heeft in het teken gestaan van het vormgeven van een professionele afdeling recruitment en een gestroomlijnd recruitmentproces, we zijn in 2019 overgegaan op een nieuw ATS systeem (Talentsoft) en hebben in begin 2018 een nieuwe website en arbeidsmarktcampagne neergezet.

  Over Kwintes

  Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden.

  Kwintes is financieel gezond. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda.

  Samen met 1.900 collega’s, 120 stagiaires en 350 vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat.

  We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen.

  Wat we van jou verwachten?

  Jij bent een mix van resultaatgerichtheid, creativiteit, organisatiesensitiviteit en verbindend leiderschap. Het leveren van toegevoegde waarde aan het team en de organisatie geeft jou energie, evenals het verbeteren van processen aan de hand van door jouw gemaakte analyses.

  Prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden en continu verbinding zoeken zijn hierin van groot belang.

  Verder zien we graag dat je je herkent in de volgende punten :

 • Je beschikt over ruime ervaring, minimaal 5 jaar, in een vergelijkbare functie;
 • Leidinggevende ervaring is een pré;
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie, online marketing en recruitmentprocessen en ontwikkelingen;
 • Je bent in staat proactief en gestructureerd te werken aan de continue verbetering van het recruitmentproces;
 • Je levert graag een bijdrage aan bredere projecten;
 • Naast jouw analytische manier van kijken kun je plannen omzetten in actie en hiermee collega’s inspireren en sturing geven;
 • Het spreekt voor zich dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, gevoel voor humor wordt gewaardeerd!
 • Ons aanbod

  Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie bij een zorgorganisatie die een bijdrage wil leveren aan een inclusieve samenleving, waarin mensen serieus genomen worden en het leven kunnen leiden dat bij hen past.

  Een organisatie met betrokken collega’s, vrijheid om zaken op te pakken en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

  En verder :

 • Een goed salaris tussen €3.037,- en € 4.131,- op basis van 36 uur (CAO GGZ, FWG 55).
 • Een aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een telefoon en tablet in bruikleen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier