Functioneel beheerder - sociaal domein
Koen
Nijkerk, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

wat jij gaat doen?

Als functioneel beheerder zijn er verschillende werkzaamheden, waarvoor jij verantwoording draagt. Jij zorgt te allen tijde voor de problemen die bij de systemen kunnen ontstaan binnen het ICT-landschap.

Dit zijn veelal SaaS of managed-services, waarbij jij als eerste aanspreekpunt dient. Naast beheer van systemen, is de opdrachtgever continu in ontwikkeling als het gaat om diverse diensten voor klanten.

Bijvoorbeeld een eigen integratie platform voor klanten, waarbij ze een API verkopen. Jij helpt bij oplossing van problemen rond deze software en bij het ontwikkelen van deze diensten.

ben jij de kandidaat?

Wij zoeken een collega die graag werkt binnen een betrokken team dat ondersteunt en aanvult. Jij bent niet bang om door te pakken en overlegt graag met collega's indien er problemen optreden.

 • Je bent snel van begrip, vrolijk en loyaal en wilt graag zaken structureel verbeteren. Jij bent in het bezit van de volgende punten : Je bent flexibel en veelzijdig als het gaat om de invulling van je rol;
 • Je gaat analytisch aan de slag bij de benadering van je werk;
 • Je bent gericht op een goede samenwerking;
 • Je gaat gestructureerd en nauwkeurig te werk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
 • wat wij bieden?

  Stel je eens voor dat je vast in dienst bent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt je tanden in kunt zetten.

  Die jouw groei versnellen. En stel je eens voor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken. Klinkt dat gaaf?

  Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is deze functioneel beheerder vacature jou op het lijf geschreven. Als slimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie.

  Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen. Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder.

  Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact.

  Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!

  Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken.

  Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist! Dit krijg je verder van ons :

 • Direct een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. O.a. een mooi bruto salaris tussen de € 2.800 en € 4.000 maar ook 100% uitbetaling bij ziekte en ook als er even geen project is
 • Opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen binnen en buiten onze eigen Academy
 • Een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt
 • Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

  En kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

  waar jij gaat werken?

  Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt.

  Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier