HBO - afstudeerstage test lab GWIT
ABB
Ede, Gelderland, Netherlands
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

ABB : een uitdagende stage

ABB (ABBN : SIX Swiss Ex) is pionier en marktleider met een uitgebreid aanbod voor de digitale industrie. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde divisies : Electrification, Industrial Automation, Motion en Robotics & Discrete Automation.

De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen.

In totaal werken er ongeveer 147.000 mensen.

Onze Business Area

De business Area in Ede houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige installatie materialen voor woning- en utiliteitsbouw.

Onze afdeling

Binnen de R&D afdeling van ABB in Ede worden kunststof delen en behuizingen ontwikkeld ten behoeve van elektrotechnische installaties in woning- en utiliteitsbouw.

Ter ondersteuning van de R&D activiteiten is er een Test-Lab dat faciliteert in Elektrische, Mechanische en Thermische beproevingen en metingen.

Momenteel wordt het Test-Lab gemoderniseerd en uitgebreid.

Wat ga je doen bij ABB?

Beschik jij over doorzettingsvermogen, ben jij iemand die out of the box’ denkt, heb jij een analytisch vermogen en lijkt het je leuk om ons te helpen in het test lab?

Dan is dit misschien een leuke uitdaging voor jou!

Gedurende jouw stageperiode zal jij je bezighouden met diverse werkzaamheden. Zo zul je je onder andere bezighouden met werkzaamheden die in het test lab uitgevoerd moeten worden.

Hiernaast zal jij ook helpen bij het schrijven van handleidingen en procedures.

Naast deze werkzaamheden kunnen wij jou hulp ook goed gebruiken bij andere projecten. Zo zal er een onderzoek gedaan moeten worden naar de stabiliteit van de GWIT opstellingen die verbeterd kunnen worden.

Tijdens dit onderzoek zullen er onbekende parameters in kaart gebracht moeten worden en zullen er verbeteringen aan de GWIT gedefinieerd moeten worden.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze veranderingen / verbeteringen doorgevoerd zullen moeten worden.

Heb jij toch nog andere ideeën over het opbouwen van een GWIT? Geen zorgen, want hiernaast krijg jij ook de mogelijkheid om mee te bouwen aan een tweede GWIT.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde HBO student die studeert in een van de volgende richtingen : Elektrotechniek, Mechatronica of Chemische Technolgie.

Daarnaast ben je op zoek naar een stage vanaf februari 2021 voor minimaal 4 maanden. Je bent extravert en nieuwsgierig van aard.

Een afwachtende houding past dan ook totaal niet bij je, omdat je juist zelf graag het initiatief neemt. Je voelt je thuis in een professionele technologische omgeving en je bent in staat om zelfstandig en accuraat aan het werk te gaan.

Dat je ervaring hebt met MS Office spreekt voor zich. Bovendien ga je klantgericht te werk en communiceer je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat bieden wij?

Een leuke en uitdagende afstudeerstage waarin je de mogelijkheid krijgt praktijkervaring op te doen. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig mee te werken in een internationale organisatie.

Bovendien bieden wij een leuke stagevergoeding. Hiernaast kan je rekenen op een vaste vrije dag per maand. Reiskosten? Geen probleem.

Wij vergoeden naast jou studenten-OV 50% van de reiskosten.

De standplaats waar jij je werkzaamheden gaat verrichten is ABB Ede.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil jij deel uitmaken van het ABB team, aarzel dan niet en solliciteer snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier