Medewerker melkveehouderij
Abiant
Zeijen, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Wil jij graag fulltime aan de slag als medewerker melkveehouderij? Heb je ervaring in het melken van koeien? In de directe omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een medewerker melkveehouderij.

Jij gaat de zorg dragen voor zo'n 325 melkkoeien. Je gaat verschillende melkbeurten oppakken. Ook zorg je ervoor dat de koeien gevoerd gaan worden.

Je vult de voerwagen met het voer voor de koeien en werpt dit met een trekker voor de koeien. Ook draag je zorg voor de kalveren en het jongvee.

Je leert deze zelfstandig te drinken, geeft ze hooi en houdt de gezondheid van zowel de kalveren als de koeien in de gaten.

Ook word je ingezet voor de voorkomende werkzaamheden op het land zoals het binnenhalen van het gras. Een melkbeurt is van 6.

30 tot circa 9.30 uur en van 17.30 tot circa 20.30 uur.

Functie-eisen

 • aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
 • T rijbewijs
 • eigen vervoer
 • Over het bedrijf

  Je komt te werken op een familiebedrijf nabij Assen waar 2 keer daags wordt gemolken. De boer heeft zo’n 400 melkkoeien en jongvee.

  Er wordt gemolken in een carrousel voor 60 koeien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier