Telecom monteur Noord Holland
Randstad
AMSTERDAM, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als telecom monteur? Dan is VolkerWessels Telecom op zoek naar jou!

Voor VolkerWessels Telecom (Regio Amsterdam - Den Helder) zijn wij op zoek naar uitvoerders, monteurs en service techneuten.

In verband met groei zoeken zij nieuwe collega’s voor op de lange termijn / voor jouw vaste baan!

Hieronder in het kort de uitleg over de verschillende functies

Functieomschrijving uitvoerder

Als uitvoerder bij VolkerWessels ben jij gedeeltelijk buiten aan de slag en gedeeltelijk zul je de administratie doen. Je stuurt meerdere ploegen met moteurs aan in het veld.

Daarnaast heb je overleg met de onderaannemers van verschillende projecten. Ook ben je aanwezig bij de vergaderingen. Belangrijk is dat je ervaring hebt met het aansturen van personeel en dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Functieomschrijving monteur

In de monteurs functie verschillende levels aanwezig. Zo kun je aan de slag als leerling monteur, vakvolwassen monteur, allround monteur en servicetechnicus.

Afhankelijk van de relevante werkervaring die jij hebt, wordt een opleidingsprogramma op maat gemaakt om het vak te leren in de praktijk! Samen met een monteur ga jij op pad.

Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar opleveren van standaard netwerken en systemen. Daarnaast voer je diverse montagewerkzaamheden uit.

Je monteert, reviseert, verwerkt en sluit alle voorkomende soorten kabels aan. Ook zorg je dat alles wat je doet, op de juiste manier wordt geregistreerd.

Dit rapporteer je aan de uitvoerder die verantwoordelijk is voor het project waar jij aan werkt.

Wie ben jij?

Je hebt (enige) werkervaring bij een installatie-, telecom- of energiebedrijf.

Je hebt kennis van installatievoorschriften

Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed

Je bent in het bezit van rijbewijs B

Kortom : zie jij zelf werken als uitvoerder / monteur bij VolkerWessels? Neem dan snel contact met mij op via : luka.van.

vliet nl.randstad.com / 06-82393350

Ik hoop snel van je te horen!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier