Verzorgende thuiszorg
Zorgenwelzijnplein
Vlaardingen
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor Zonnehuis Thuis, onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste verzorgenden voor 16 uur per week.

Jouw nieuwe werkplek

Met elkaar zorgen we ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen in hun eigen thuissituatie. Dit doe je samen met een enthousiast, klein team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief.

Elke werkdag kom je weer andere uitdagingen tegen en samen met je collega's zoek je hier passende oplossingen voor.

Jouw nieuwe uitdaging

Als verzorgende voor Zonnehuis Thuis verricht je verzorgende en verplegende werkzaamheden aan thuiswonende cliënten en ondersteun en stimuleer je hen daar waar nodig.

Naast het uitvoeren en het organiseren van de zorg, werk je zelfstandig samen met andere disciplines en observeer, signaleer en rapporteer je op zorgdoelen en veranderingen in de gezondheid en welbevinden van de cliënt.

Daarnaast overleg je met mantelzorgers en familie en maak je afspraken met hen.

Wat jij meeneemt

Naast een diploma verzorgende niveau 3 en het liefst ervaring in de thuiszorg, neem je een groot inlevingsvermogen, oplossingsgerichtheid en een proactieve houding mee.

Je bent bereid om alle diensten (ochtend / avond / weekend) te werken.

Wat je ervoor terugkrijgt

Je komt terecht in een hecht en enthousiast team waar mensen elkaar kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. En dat team maakt deel uit van een organisatie van mensen die samen een gemeenschap vormen en waar jij mede vorm aan mag geven.

Naast een vaste aanstelling bieden we je een goed salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek.

Ook ontvang je ook een toeslag bij onregelmatige uren en reiskostenvergoeding. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en neem je deel aan een aantrekkelijke pensioenregeling (Pfzw).

Om fit en vrolijk te blijven, hebben wij een fietsenplan en bieden wij onze medewerkers yoga, mindfulness en stoelmassage aan.

Geïnteresseerd?

Je kunt solliciteren via de button op de website. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Wesley van Triet (HR Assistent).

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en het aanvragen van een VOG maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren in tijden van corona

Onze sollicitatieprocedure is net even anders dan anders. Je voert het gesprek in een ruime kamer op 1,5 meter afstand van elkaar en we geven elkaar geen hand.

Het arbeidsvoorwaardengesprek doen we (vooralsnog) niet op kantoor, maar telefonisch.

staysafe #corona

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier