Gevorderd Assistent Accountant Audit
Flynth adviseurs en accountants
Arnhem
2 dagen geleden

Omschrijving

Bij Flynth groeien we stevig in audit en zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Voor onze locaties zoeken wij een gevorderd assistent accountant audit.

Wat ga jij doen?

In de functie van gevorderd assistent accountant audit bij Flynth help je bedrijven om In Control’ te zijn. Als gevorderd assistent accountant audit werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf.

Jouw werkgebied is de totale financiële verantwoording van jouw controleplichtige klanten. Je bent een belangrijk onderdeel van het controleteam.

Je gaat als teamlid mee naar de klant, waar je mee zal werken aan de controle van jaarstukken. Je verdiept je in de bedrijfsprocessen en helpt bij het voorbereiden van brieven en verklaringen voor de klant.

Hierdoor werk je veel bij klanten op locatie. De werkzaamheden lopen uiteen van het maken van aansluitingen tot het uitvoeren van steekproeven.

Maar je controleert ook de basis balansposten. Kortom, geen dag is hetzelfde.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de betrokkenheid van een kleiner kantoor.

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën : mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties.

Hierdoor krijg je een indruk van welke branche jouw interesse wekt. Daarnaast doe je veel vakgerichte kennis en ervaring op en zijn er genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen binnen Flynth.

Mogelijke standplaats locaties voor deze functie zijn :

 • Zwolle
 • Wil jij meer weten over onze locaties, collega’s en klanten? Klik dan .

  Wat bieden wij jou?

  Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans.

  Verder kun je rekenen op :

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, leaseauto en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • Start Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • Maar bovenal werk je bij Flynth in een dynamische, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten.

  Daarin maken wij het verschil.

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken een gevorderd assistent accountant audit die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan :

 • een afgeronde bachelor HBO Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE) opleiding en ga je starten met je master of;
 • een afgeronde WO Accountancy opleiding
 • Jij bent een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier