Product Owner search & chatbot
NN Group
The Hague, Netherlands
11 uur geleden

JOB DESCRIPTION

Product Owner Search & Chatbot

Jij bent dé autoriteit als het gaat om Search en Chatbot. Je stuurt je team(s) aan en stelt prioriteiten zodat je je doelen behaalt.

Hiermee vergroot je de waarde van de chatbot voor de hele organisatie.

Jouw impact als Product Owner bij NN

Jij bent de Product Owner van twee van de end-to-end DevOps teams van Customer & Commerce. Dankzij jouw visie op de chatbot en de conversational interface kunnen we veel klantcontact automatiseren.

Jij geeft met je team NN een menselijk karakter, ook al is het contact met de klant niet direct van mens tot mens. Betrouwbare, gepersonaliseerde adviezen en antwoorden zorgen voor een hoge klanttevredenheid.

Vanuit een heldere visie prioriteer je de doelen voor je team, waardoor je focus biedt om te werken aan wat écht waardevol is.

Je houdt de transparante backlog bij en breekt deze op in heldere user stories. Op een data-driven manier experimenteer je met de mogelijkheden voor de chatbot en search functionaliteit op de website.

Daarnaast vraag je actief feedback op bij je klanten en tijdens het sparren met je stakeholders identificeer je continu (commerciële) kansen.

Realistische resultaten

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten :

 • Behaalde operationele doelstellingen van de betrokken business units; verschuiving van een deel van het klantcontact naar de chatbot
 • Een duidelijke, gedragen strategie, waar je stakeholder management en analytisch denkvermogen aan bijdragen
 • Teamverbeteringen en een transparante backlog, mede dankzij je goede prioritering
 • We care

  Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving.

  Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je :

 • Uitgebreide training- en opleidingsmogelijkheden bij het Learning & Development Centre
 • Opleidingen via onze IT Academy, voor en door onze eigen Engineers
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen heel NN
 • Customer Contact Experience

  Als Product Owner werk je binnen het domein Customer Contact Experience. Ons doel is de meest effectieve en efficiënte klantenservice in te richten voor NN.

  Iedere dag hebben wij contact met een groot aantal van onze vijf miljoen klanten in Nederland, via nn.nl, chat(bot), email en telefonisch contact.

  Het domein Customer Contact Experience speelt een verbindende rol tussen de verschillende business units van Nationale-Nederlanden.

  Wij leveren alle generieke expertise en IT ondersteuning aan de contact centers van de business units om klanten zo goed mogelijk te bedienen, op een efficiënte manier.

  Daarmee verhogen we de klanttevredenheid en verlagen we de kosten. We maken onze dienstverlening persoonlijk en relevant op een makkelijke digitale werkwijze.

  Onze purpose

  Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke klantenservice te bieden.

  We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen.

  Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels : NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

  Clear conditions

  We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4x9 uur werken.

  Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Als Product Owner werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent.

  Je krijgt een NS Business Card; zo wordt OV wel heel aantrekkelijk. Hiermee reis je namelijk onbeperkt door heel Nederland, zeven dagen per week.

  Op kantoor is een Fit20 studio ingericht, waar je als medewerker kan trainen. Even uitwaaien? In een kort half uurtje ben je met je de tram of de (OV-)fiets op het strand.

  Vanwege het corona virus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Voor jou goed om te weten dat de officiële standplaats voor deze functie Den Haag is.

  Salaris van € 5.989,09 tot € 8.555,84 (36u / week).

  Critical skills van een Product Owner

  Jij bent een geboren leider. Je motiveert en inspireert je team met je aanstekelijke drive. En als iemand lef heeft, dan ben jij het.

  Je stelt prioriteiten en knopen doorhakken kan je als de beste. Als je een nee’ verkoopt, heb je daar redenen voor die je goed beargumenteerd.

  Daarnaast voel je feilloos aan wat de organisatie nodig heeft, terwijl je je tegelijk goed kan verplaatsen in de klant. Je denkt altijd in oplossingen en motiveert anderen om het beste uit zichzelf te halen.

  Door veel te analyseren en data-driven te handelen, behoud je strategische inzichten en een oog voor de dagelijkse praktijk.

 • Je bent een autoriteit op het gebied van chatbot technologie
 • Ruime ervaring als Product Owner in complexe organisaties
 • Met je stevige persoonlijkheid ben je gesprekspartner tot op bestuurders niveau
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier