Verkoopleider voor regio Hengelo
Flexibility
Hengelo, NL
3 dagen geleden

Als verkoopleider ben je samen met je verkoopteam verantwoordelijk voor de gestelde doelstellingen met betrekking tot de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's.

Je coacht je team waar het nodig is en stuurt op de te behalen aantallen. Ook heb je of ontwikkel je een netwerk. Je bent volledig op de hoogte van de nieuwste digitale verkoopmogelijkheden.

Weet wensen van de klant om te zetten in een aankoop, en zorg je voor een correcte opvolging van leads die binnenkomen via de commerciële portals en de eigen website

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een verkoopleider die toe is aan de volgende stap in zijn carrière. Je bent een commercieel talent met een service-

en resultaatgerichte instelling, die streeft naar een goede relatie met zijn klant. Je bent in het bezit van tenminste :

Een afgeronde commerciële opleiding op tenminste mbo-niveau (bij voorkeur IVA Driebergen of een soortgelijke studie).

Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Sturen op basis van kengetallen.

Mensgericht leiderschap.

Een commerciële instelling met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid.

In het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Je bent woonachtig in de omgeving van Haarlem.

Wat bieden wij

Een informele werksfeer met korte communicatielijnen en een marktconform salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas flexibility.nl Bij vragen over de functie kun je bellen met 06-50203365.

Flexibility Flevoland is al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de Automotive branche op landelijk niveau.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

Voor kandidaten biedt Flexibility Flevoland optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier