Technisch Specialist Opel - Harderwijk
AUTO PALACE Groep
place Harderwijk
5 dagen geleden

Ben jij opgeleid tot Technisch Specialist / Diagnose technicus zoek je een werkgever die investeert in jouw ontwikkeling en wil je samenwerken met gezellige collega’s?

Dan is de functie monteur bij Broekhuis Opel Harderwijk echt iets voor jou! Wij zoeken een Technicus die ons team in de werkplaats komt versterken.

Wat ga je doen als Technisch Specialist?

Samen met het team sta je dagelijks klaar voor onze klanten om hun auto en / of bedrijfswagen in topconditie te houden. Voor het onderhoud en eventuele reparaties ben jij namelijk dé aangewezen persoon.

Dit doe je elke dag met dezelfde ambitie als al jouw Broekhuis collega’s : alles voor een enthousiaste klant’.

Jouw technische kennis wordt enorm gewaardeerd, daarom kun je bij Broekhuis rekenen op cursussen en opleidingen waarmee jij je tot specialist binnen jouw vakgebied kunt ontwikkelen.

Daarbij werk je met de modernste gereedschappen en materialen en leer jij elke dag weer iets nieuws. Zo ben je niet alleen vandaag maar ook morgen in staat om onze klanten te helpen met passend onderhoud en vakkundige reparaties.

 • Je houdt auto’s en bedrijfswagens in topconditie door onderhoud en reparaties uit te voeren
 • Je lost storingen op
 • Je stelt zelfstandig diagnoses
 • Je verricht APK-keuringen
 • Je werkt samen met het team aan de ambitie alles voor een enthousiaste klant’
 • Wat bied jij :

 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 richting Automonteur afgerond
 • In het bezit zijn van of lerende voor een certificaat APK-keurmeester is een pré
 • Een aantal jaar werkervaring als Automonteur
 • Je bent betrokken bij het bedrijf en de collega’s
 • Je werkt zelfstandig, bent leergierig en denkt graag mee
 • Waarom wil je bij Broekhuis werken?

  Bij Broekhuis heb je zo’n 1.800 collega’s, maar dat betekent niet dat je alleen een nummer bent. Integendeel, bij Broekhuis draait alles om de kracht van het team op de vestiging.

  Het is voor ons team dat bestaat uit 17 enthousiaste collega’s een sport om van de klanten echte Broekhuis ambassadeurs te maken.

  Hoe? Door met een positieve instelling altijd te willen helpen en te denken in oplossingen. Dit doet Broekhuis ook voor jou! Zo ontvang je onder andere kortingen in de werkplaats om je eigen auto te onderhouden en heb je vele doorgroeimogelijkheden.

  Waar zie jij jezelf in de toekomst? Laten we samenwerken zodat je daar komt.

  Zoek jij een werkgever die een positieve houding belangrijk vindt voor de gezellige werksfeer, die jouw persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en die je de ruimte geeft om te ontdekken hoe jouw talent het beste tot uiting komt?

  Kom dan het team van Broekhuis Opel Harderwijk versterken als Technisch Specialist / Diagnose Technicus.

  Word jij onze nieuwe collega als Technisch Specialist / Diagnose Technicus?

  Solliciteer direct! Een CV en motivatiebrief zijn niet nodig, wij voeren liever een enthousiast gesprek waarin we ontdekken of er een match is.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier