Docent Nederlands - Vast dienstverband
Maandag
Friesland, NL
5 dagen geleden

Over de functie

Voor een school in de regio Friesland ben ik op zoek naar een vlotte Nederlands docent, die het leuk vindt om een tijdelijke opdracht te doen om leerlingen te kunnen voorzien van goede lessen Nederlands.

Het niveau van de leerlingen is VMBO breed, wat betekent dat je klassenmanagement op orde moet zijn. Je kunt streng zijn wanneer het moet en consequent handelen stroomt ook door je bloed heen! Daarnaast ben je flexibel, je kunt je snel aanpassen aan een nieuwe omgeving en voelt je snel op je gemak.

Wij bieden jou een leuke werkomgeving en er zijn mogelijkheden voor een dienstverband via Maandag®! Klinkt dit als muziek in je oren?

Ben je bevoegd of studerend en heb je zin om aan de slag te gaan?

Functie eisen

 • 1e of 2e graads bevoegd voor Nederlands(of studerend hiervoor)
 • Minimaal 1 jaar zelfstandig les gegeven
 • Pedagogisch en didactisch sterk
 • Flexibel inzetbaar
 • Per direct beschikbaar voor 0.3 - 0.8 fte
 • Wat biedt Maandag® jou?

  Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten / functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

  Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

  Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

  Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

  Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® Leeuwarden aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier