(Afstudeer)stage
SECO
NETHERLANDS
6 dagen geleden

Country : The NetherlandsCompany : SECO Netherlands

Over Seconed

Als onafhankelijk en deskundige partij in de bouw, streeft Seconed naar zowel het creëeren van vertrouwen tussen bouwpartners over de geleverde bouwkwaliteit, als naar het minimaliseren van de technische risico’s die gepaard gaan met de bouw.

Dit doen we in alle fasen : we toetsen het ontwerp, de engineering en inspecteren tijdens de uitvoering. Een second opinion of een audit op bestaand vastgoed?

Ook hier hebben we de benodigde expertise voor in huis. Wij zijn partner in o.a. (bij voorkeur complexe) utiliteits gebouwen, hoogbouw, civiele werken, weg-

en waterbouw, maar ook energie en comfort. Onze bouwbesluitexperts voeren desgewenst een volledige bouwbesluittoetsing uit.

Dit alles doen we overigens niet alleen, binnen de Seco Group hebben we circa 250 kundige en gespecialiseerde engineers tot onze beschikking.

En daar zijn we trots op!

De meest interessante projecten komen ons kantoor voorbij. Binnen onze organisatie is kennis ons belangrijkste instrument en deze kennis willen wij ook heel graag delen.

Daarom kijken we uit naar jonge talenten voor onze vestiging in Breda waar wij onze kennis aan over kunnen dragen, maar waar ook wij iets van kunnen leren!

Doel en taken van de functie

Als (afstudeer)stagiair bij Seconed ben je verantwoordelijk voor je eigen afstudeeronderzoek. Samen met jou gaan wij op zoek naar een interessant onderwerp waar jij je tijdens jouw afstuderen in kan verdiepen onder de juiste begeleiding.

Door de aanwezigheid van diverse hoog opgeleide techneuten, maar ook professoren van verschillende universiteiten in onze organisatie is er altijd iemand die jou kan uitdagen en verder kan brengen met jouw onderzoek.

De informatie die over u verzameld wordt, is bedoeld voor de afdeling HR van SECO om uw sollicitatie voor de bovenstaande functie te verwerken.

De houdbaarheid van de gegevens is 6 maanden. U hebt recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van deze of de beperking van de verwerking.

U kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens en u hebt het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door een e-mail te sturen naar

U hebt de mogelijkheid om een bezwaar in te dienen bij een controle instantie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier