Rangeerder
Tempo-Team
WADDINXVEEN, Zuid Holland, NL
6 dagen geleden

Wil jij als chauffeur zorgen voor een transportproces waar alles op rolletjes (of grote banden) verloopt? Wil jij doorgroeien tot vrachtwagenchauffeur?

Meer ervaring als rangeerder opdoen? Of heb je het juist wel gezien, al die kilometers maken? In alle gevallen ga jij bij deze opdrachtgever in Waddinxveen een mooie uitdaging vinden met een salaris wat gebaseerd is op jouw ervaring!

Wat bieden wij jou

 • Goed salaris op basis van ervaring
 • Contract vanaf dag 1, met vaste uren
 • Leuke collega's en goede werksfeer
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld chauffeur
 • Locatie is makkelijk bereikbaar
 • Wie ben jij

 • Jij bent in bezit van rijbewijs B, C of CE;
 • jij bent beschikbaar om in 2 shifts te werken; van 05.00-14.00 en van 14.00 tot 00.00 uur;
 • jij spreekt goed Nederlands;
 • jij hebt ervaring met koppelen en aan en afdokken;
 • jij bent van maandag tot en met vrijdag beschikbaar.
 • Wat ga je doen

 • Jij gaat als rangeerchauffeur aan de slag bij een mooi transportbedrijf in Waddinxveen. Wat is dat precies? Laten we het zo zeggen;
 • op jouw loonstrookje kan ook prima koppelkoning(in) of vrachtwagenchauffeur staan. Jij gaat ervoor zorgen dat het transport van de volle en lege trailers vlekkeloos verloopt.

  Jij koppelt de trailers af en aan, je dokt ze aan en af en zorgt dat de vrachtwagens op de juiste plek komen te staan voor het uiteindelijke transport.

  Je bent dus een belangrijke spil in het proces. Het is dus belangrijk dat jij al ervaring hebt in deze werkzaamheden. Ben jij bijvoorbeeld een rangeerder die wil doorgroeien naar vrachtwagenchauffeur?

  Dan is dit echt een waanzinnig mooie ervaring voor jou. Ben jij een vrachtwagenchauffeur die de kilometers al wel gemaakt heeft maar niet meer perse de weg op wil?

  Ook dan is dit een leuke baan voor je.

  Welke kant je ook op wil, bij deze opdrachtgever zijn er mogelijkheden te over.

  Waar ga je werken

  Deze werkgever is innovatief, modern en heeft een prettige, open werksfeer. Je komt in een fijn team, waarbij gekeken wordt naar jou als persoon en vrachtwagenchauffeur.

  Je voelt hier dat je welkom bent, en dat er energie in je wordt gestoken. Wel zo fijn, want die energie geef jij als nieuwe collega natuurlijk terug.

  Jij start als vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekent dat je een detacheringscontract met vaste uren krijgt, vanaf dag 1.

  Elke week een salaris dat klopt. Ook wordt er samen met jou gekeken wat jouw wensen en ambities zijn, en waar jij helemaal op je plekje zit.

  En dan krijg je ook nog eens jaarlijks nascholing voor je Code 95, en zijn er natuurlijk nog tal van andere opties bespreekbaar qua opleidingen.

  Jij krijgt 3 enthousiaste contactpersonen bij wie je terecht kunt met al je vragen, maar ook gewoon voor een kletspraatje of informatie.

  Wij kijken ernaar uit jou als vrachtwagenchauffeur in ons team te mogen verwelkomen.

  Sollicitatie

  Zie jij jezelf al als vrachtwagenchauffeur / koppelkoning / rangeerder aan de slag gaan? Solliciteer dan nu, en grijp je kans! Vergeet niet jouw CV en motivatie mee te sturen.

  Vragen? Bel, app of mail dan gerust even!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier