Begeleider LVB
's Heeren Loo
Schagen, NL
4 dagen geleden

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op onze locatie in Schagen. Op de locatie wordt begeleiding gegeven aan 12 bewoners, met allen hun individuele hulpvraag.

Het team bestaat uit een mix van ervaren collega's die jou met veel enthousiasme welkom zullen heten. Er wordt hier gewerkt volgens het principe : we doen het met elkaar, we hebben oog voor elkaar.

We hebben humor, en zijn professioneel gedreven.

Wat wij belangrijk vinden op de locatie is dat bewoners de regie over hun eigen leven kunnen behouden. Het team sluit zoveel mogelijk aan op de wensen van de jongeren en maken van de woning echt een thuis, met veel gezellige activiteiten.

Wie ga je helpen?

Op onze locatie wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) soms is het voor hen lastig om de wereld te begrijpen en soms is het lastig voor de wereld om hen te begrijpen.

Wij zorgen, samen met de bewoners en hun familie, ervoor dat ze op hun manier een goed leven midden in de maatschappij kunnen hebben.

Wij ondersteunen daar waar nodig en wij laten los waar het kan. Op die manier stimuleren we hun zelfstandigheid en ontwikkeling.

Hoe ga je helpen?

Als begeleider ben je de steun en toeverlaat van bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking en zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger.

Je biedt hen een veilige leef- en leeromgeving door samen een zo zelfstandig leven vorm te geven. Altijd gericht op ontwikkeling.

Je staat naast de bewoner, bent sturend waar nodig, volgt ontwikkelingen en hebt oog voor detail. Natuurlijk doe je dit niet alleen, je werkt samen met collega's op wie je altijd terug kunt vallen.

Onze diensten variëren : we hebben dag, avond en slaapdiensten. Je wordt op alle voorkomende diensten ingepland.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een team, een manager en een behandelaar die gezamenlijk willen bijdragen aan de behandeling van jongeren. We willen samen kijken waar jouw ervaring het beste kan worden ingezet.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110 tot maximaal €3009 (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden en scholing op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

  Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal niveau 3 of 4 binnen de gezondheidszorg / welzijn. Daarnaast ben je :

 • Geduldig en enthousiast, je kan je goed inleven in de cliënt en zijn / haar omgeving.
 • Sociaal vaardig, je hebt tact, inlevingsvermogen, overtuigingskracht, empathie en je kan motiveren en inspireren.
 • Een begeleider met enige ervaring.
 • Zelfstandig, praktisch, daadkrachtig en vindingrijk en je hebt humor.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier