Verkoper To Go
Albert Heijn
Prinses Beatrixlaan 590, 'S-Gravenhage 2595BM
1 dag geleden

Wat ga je doen?

 • Als allround medewerker bij AH to go weet je één ding zeker : geen dag is hetzelfde. Jij bent namelijk samen met je collega’s verantwoordelijk voor zo’n beetje alles in de winkel;
 • je zorgt ervoor dat onze schappen altijd goed gevuld zijn, bedient de kassa, vertelt onze klanten over nieuwe producten, vult de koeling bij, belegt de verse broodjes en houdt het communicatiemateriaal in de winkel actueel.

  Je barst van de energie en wordt blij van de klanten. Jij snapt waarvoor ze komen en dat ze hun reis weer snel willen vervolgen.

  Je hebt uitmuntende sociale vaardigheden, weet wat kwaliteit is, houdt van aanpakken en hebt lol in wat je doet. Je collega’s zijn net zo! En toon je ambitie, dan zijn er ook mogelijkheden om door te groeien.

  Kom jij ons gezellige kleine team bij ah to go versterken?

  Hoe wordt mijn salaris berekend?

  Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

  Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld vakantiegeld.

  Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier