Zorgmanager mvg volwassenen
Middin
Den Haag, Loosduinen, NL
6 dagen geleden

Voor de functie van zorgmanager is het belangrijk dat je mensgericht en daadkrachtig bent, vasthoudt aan de ingezette koers, je verantwoordelijkheid neemt en dit ook van anderen verwacht.

Je gaat voor de lange termijn en voor structurele verbeteringen. Je bent goed in staat in een drukke en uitdagende omgeving boven de dagelijkse gang van zaken uit te stijgen.

Daarnaast ben je in staat de externe ontwikkelingen en het potentieel van medewerkers bij elkaar te brengen en ben je bedrijfsmatig sterk.

Je bezit overtuigingskracht, stelt heldere kaders en daagt mensen uit om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft ruimte binnen de kaders, je bent flexibel in stijl en je stuurt op inhoud en resultaten.

Als zorgmanager voor de locaties is het belangrijk dat je een brugfunctie vervult tussen het beleid en de medewerkers. Samen met het team en behandelaren organiseer je een efficiënte leef- en werkomgeving.

Verder heb je :

 • een relevant HBO (Bachelor) diploma, aangevuld met een managementopleiding op HBO-niveau;
 • ruime managementervaring en / of ruime ervaring met het aansturen van zorgprocessen;
 • affiniteit en ervaring met cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG);
 • coachende vaardigheden, analytisch vermogen en organisatiesensitiviteit;
 • kennis van de methodiek Triple-C.
 • Wat kan jij van ons verwachten?

  Wij bieden we jou voor deze functie van zorgmanager (aantal uren 32-36, ingangsdatum zo spoedig mogelijk) :

 • een salaris van minimaal € 3.374,- en maximaal € 4.905,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 60 conform de CAO Gehandicaptenzorg);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden en de kans om je te blijven ontwikkelen.
 • Maar ook de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem (MKSA, opgenomen in de CAO) een deel van je brutosalaris om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld voor extra vrije dagen of een fietsplan. En je krijgt bij ons verschillende medewerkersvoordelen, zoals korting op verzekeringen, maar ook op dagjes uit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier