Engineering Manager
LMH Engineering
Purmerend, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen?

In deze uitdagende en afwisselende rol van Teamleider Engineering ben jij onderdeel van een team van 5 gepassioneerde engineers.

Jij bent nog steeds iemand die het leuk vindt aan tekeningen te werken, producten te helpen ontwikkelen, die het belang van de juiste stuklijsten begrijpt, maar hierin liever de regie neemt en toeziet op dat het team de juiste werkzaamheden uitvoert! Je moet iemand zijn die tussen details en overzicht kan schakelen.

Jij helpt met je collega engineers het projectteam interne processen te verbeteren. Jij bent met je team bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het uitwerken van instructies (vaak technische, aangaande de machine), denkt mee over kwaliteitsvraagstukken, leveringen / logistiek en kosten.

Allen dienen in perfecte balans te zijn voor een full service oplossing die wij bieden.

Wat wordt jou geboden?

Een salaris uitkomend tussen €4300 - €5100

 • Een sterk afwisselende functie; waarbij jij je eigen planning mag maken!
 • Uitdagende werkomgeving, leuke collega's en flexibele houding t.o.v. deeltijd (en / of thuis) werken
 • Interne- en externe trainings en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een goed pakket secundaire voorwaarden, incl. reisgeld, pensioen, opleidingsbudget etc.
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Engineer
 • HBO werk- en denkniveau is een vereiste - idealiter uit opleiding Werktuigbouwkunde
 • Uitstekend in 3D CAD - in staat tekeningen / ontwerpen op het hoogste niveau te beoordelen en van feedback te voorzien!
 • Bekendheid met termen als PDM / PLM zijn een pré
 • Waar ga je werken?

  Sluit je aan bij onze unieke, snelgroeiende organisatie die constant in beweging is. Onze productielijnen worden vrijwel overal ter wereld toegepast door de grootste voedsel- en drankproducenten.

  Wij zijn totaaloplosser van jouw probleem en denken van A-Z mee. Dit doen we met ons team aan gemotiveerde, hard werkende en spontane collega's.

  Wij hebben het nuchtere Noord-Hollandse karakter, maar kunnen goed schakelen met onze partners in o.a. China, USA en Roemenie.

  Omdat wij een kartrekkersrol vervullen, is ons continue ontwikkelen een absolute must. Wij innoveren, investeren en leren iedere dag van onze producten, dit proberen wij ook voor onze collega's te doen.

  Meer informatie of direct sollicteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of tessa.

  beijlevelt lmhengineering.com.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €4300 - €5100 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier