Medewerker Provinciale Verzekeringen
ANAC Backoffice
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Anac groeit! Het nieuwe pand is klaar en dus gaan we volop op zoek naar nieuwe collega’s! Met opnieuw een 1e plek in het jaarlijkse performance onderzoek van bureau DFO zijn we klaar voor jou! Wil jij ook werken bij dit succesvolle volmachtkantoor dat bekend staat om haar ongewoon gewone dienstverlening?

Grijp dan nu je kans en ga samen met ons de uitdaging aan!

Omschrijving

Als Medewerker Provinciale Verzekeringen kom je te werken in een gezellig team van 8 dames onder leiding van Ben, de teamleider.

Allemaal zijn we verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van tussenpersonen. ’s Ochtends beginnen we met de postverwerking en verzending.

We hebben een centrale mailbox, waarin alles binnenkomt via de mail en via de site. We streven naar een reactietijd van maximaal 2 dagen op binnenkomende zaken en dus verdelen we het werk goed en nemen we ook elkaars portefeuille over bij afwezigheid.

Niets blijft liggen, want we helpen elkaar en doen het samen! Als Medewerker Provinciale Verzekeringen heb je een divers takenpakket.

Binnen de afdeling zijn we verantwoordelijk voor de maandelijkse prolongaties, waarbij we gegevens die we ontvangen vanuit de verzekeringsmaatschappijen controleren, bijstellen en verwerken.

Om de snelheid erin te houden, verwerken we binnenkomende mutaties zoals gegevens, aanvragen en opzeggingen van klanten online via de verzekeringsmaatschappijen of we bellen even rechtstreeks om het een en het ander met elkaar af te stemmen.

We staan dus dagelijks per mail en telefonisch in contact met verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en eindklanten.

Veelal worden offertes van particuliere klanten door onze tussenpersonen zelf opgesteld, maar waar nodig ondersteunen we daar ook in.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier