Senior Java Developer
JDriven
Nieuwegein
2 dagen geleden

Wordt jou ook de ene na de andere droombaan beloofd door allerlei recruiters? Met gouden bergen en de beste persoonlijke aandacht?

Jouw rol

Bij JDriven doen we het anders. We staan niet vooraan te schreeuwen dat het bij ons toch echt het beste is. Dat merk je vanzelf als je met onze collega’s praat.

Liever gewoon een bak koffie op kantoor dan allerlei flitsende speeddates en enorme marketing campagnes (op een verdwaalde linkedin vacature na).

 • Bij ons gaat onze tijd, energie en geld gewoon in onze mensen zitten. JDriven is door en voor developers;
 • Rob (onze oprichter) is zelf senior developer en weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je als senior developer aan complexe projecten in innovatieve omgevingen werkt.

 • We vinden jouw werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijker dan % billable zijn en de allerhoogste tarieven. Bij JDriven investeren we veel in je ontwikkeling;
 • daar hoort niet alleen een toffe klus bij. We faciliteren in plaats van controleren, je krijgt vertrouwen, vrijheid en een heel scala aan opleidingen en trainingen die je helpen buiten je comfortzone te stappen.

  De plek waar groei en ontwikkeling echt begint.

  Bij JDriven ben je onderdeel van een groep specialisten die enthousiast kennisdrager èn kennisdeler zijn.

  Onze collega’s schrijven voor JavaMagazine en spreken internationaal op conferenties zoals JFall, Devoxx, JavaOne. Twee keer per maand organiseren we kennissessies en workshops (gegeven door collega’s of externe sprekers) die voor iedereen toegankelijk zijn, de echte open source sharing gedachte, kijk hier voor een overzicht van onze laatste sessies.

  We geloven niet in vast omlijnde en rigide functie profielen en carrièrepaden. Wel in ondernemerschap, je grenzen verleggen, meedenken en meegroeien.

  Kennis van zaken

  Jij bent de beste in je vak. Je bent leergierig, hebt een passie voor technologie en je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.

  Kennis delen

  Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring te delen en je kunt richting collega's en opdrachtgevers goed verwoorden wát je doet en waarom je het doet.

  Gedrevenheid

  Je hebt een intrinsieke motivatie om nieuwe dingen te leren en het beste uit jezelf te halen. Kortom, je werkt om ons en anderen te vertellen hoe het beter kan.

  focus op vakmanschap

 • Opdrachten in je vak-en interessegebied
 • Ervaren collega’s om je heen
 • Interne en externe kennisdeling
 • Ondernemend bedrijf

 • Innovatief en vooruitstrevend in woord en daad
 • Minimale overhead en hoge mate van zelfstandigheid
 • Ruimte voor ideeën en initiatieven
 • Investeren in kennis en mensen

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreid persoonlijk opleidingsprogramma
 • Deelname aan beurzen, seminars, kennissessies etc.
 • Over ons

  JDriven bestaat uit een team van ervaren Java specialisten. We helpen onze klanten met top expertise op het gebied van innovatieve open source oplossingen.

  Zo is JDriven dé specialist in Nederland als het gaat om het portfolio van SpringSource waaronder het veel gebruikte Spring framework.

  Enterprise Java technologie is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van bedrijfskritische applicaties. Denk daarbij aan e-commerce, content management, portal, mobile en specifieke maatwerk applicaties.

  Het verschilBij JDriven werken alleen de beste Java developers en architecten. Top-specialisten die nou eenmaal graag met top-collega’s werken en er naar streven om echte en aantoonbare waarde toe te voegen voor onze klanten.

  JDriven collega’s maken het verschil in projecten. Ze zijn zeer gedreven, kundig, willen voortdurend uitgedaagd worden en werken graag in teams.

  Bij ons is er geen ruimte voor middelmaat. Onze focusSpecialiseren betekent keuzes maken, wij kiezen daarbij voor SpringSource.

  Dit is de partij achter het Spring framework waar de Java / open source wereld een flinke stap mee vooruit komt. Anders dan je voortdurend met selectie van componenten en afstemming in het gebruik er van bezig te moeten houden levert SpringSource één samenhangend portfolio voor ontwikkelen, uitvoeren en beheer.

  DriveJDriven is een echte sparring partner voor haar klanten op het gebied van enterprise en innovatie. Onze architecten, consultants en developers zijn gedreven, enthousiast en communicatief vaardig.

  We snappen zowel de techniek als de business context en op basis van deze ingrediënten lukt het ons om snel, op tijd en binnen budget resultaat te boeken.

  We zijn niet bang om onze kennis te delen en leveren goed ontwikkelde en geteste systemen met aandacht voor onderhoudbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en documentatie.

  De essentieWerken met en voor JDriven is niet alleen leuk maar levert ook echt resultaat op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier