Werkplek met opleiding tot chauffeur Goes
Logistic Force
Goes, NL
20 uur geleden

Locatie : Goes / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Heb jij er altijd al van gedroomd om vrachtwagenchauffeur te worden? Voor een opdrachtgever in de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een opleidingskandidaat.

Tijdens de opleiding biedt Logistic Force je een werkplek aan om vrachtwagenchauffeur te worden, bij goed functioneren is het mogelijk om vast in dienst te treden bij de opdrachtgever

Logistic Force gaat je begeleiden en opleiden tot een volwaardig vrachtwagenchauffeur C / CE.

Wat ga je doen?

Tijdens de opleiding ga je werken via Logistic Force bij verschillende opdrachtgevers in de provincie Zeeland, terwijl je hier werkt, behaal je het rijbewijs om vervolgens als chauffeur aan de slag te gaan.

Tijdens je opleiding word je bij dit bedrijf ingezet in verschillende functies (orderpicker, bijrijder e.d.), daarna is er de mogelijkheid om door te groeien naar een functie als vrachtwagenchauffeur.

Mocht je ervoor kiezen om na de opleiding bij een andere opdrachtgever aan de slag te gaan als chauffeur, is dat ook geen probleem.

Het belangrijkste is dat je als vrachtwagenchauffeur een baan vindt, waar je je prettig bij voelt.

Kortom een prima werkplek met veel toekomstmogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het opleidingstraject duurt ongeveer 9 maanden , waarin je wordt opgeleid tot C chauffeur . Tijdens deze periode wordt je verloond volgens de cao waar de opdrachtgever mee werkt.

Tijdens het opleidingstraject zullen er regelmatig evaluatie- en begeleidingsgesprekken plaatsvinden en kan het opleidingstraject hier en daar aangepast worden, passend bij de ontwikkeling van de kandidaat.

Einde van het traject heb je zowel je C als CE rijbewijs in je bezit en kun je volledig aan de slag als vrachtwagenchauffeur .

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Reageer dan snel stuur je cv en licht daarbij je motivatie toe. E-mailadres : roosendaal logisticforce.nl . Of bel voor een afspraak met 0165 - 72 66 00.

Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen, en je bent de ideale kandidaat dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij werken met veel plezier bij Logistic force

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier