Servicemonteur
Hartd.
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Houd jij van afwisseling, waarbij je bij verschillende klanten op verschillende locaties werkt? Wil jij hierbij ook in ploegendienst werken? Lees dan snel verder!

Vanwege en stabiele groei van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Services monteurs / Allround Monteurs voor de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam! Afhankelijk van je woonplaats krijg jij een goed bereikbaar gebied toegewezen.

In jouw functie ben jij een visitekaartje voor onze opdrachtgever bij hun klanten. De klanten zijn uiteenlopend maar vaak terug te vinden in de food & pharma industrie.

Binnen jouw functie ontzorg jij de klanten van onze opdrachtgever, jij vervult een belangrijke rol waarbij je ervoor zorgt dat de productielijn niet stil komt te staan! Daarnaast zorg jij in het geval dat een lijn toch om welke reden dan ook stil komt te staan, jij de storing in oogwenk oplost.

 • periodiek) onderhoud plegen;
 • vliegensvlug oplossen van complexe storingen (mechanisch en elektrisch);
 • periodiek onderhouden van de productielijnen.
 • Naast het hard werken krijg jij kans om een carrière met concrete doorgroeimogelijkheden te maken. Welke mogelijkheden er voor jou zijn, dat bespreken we al vóór jouw eerste werkdag als Servicemonteur.

  Functie eisen

  Om in aanmerking te kunnen komen voor deze prachtige positie ben jij niet 'een gewone medewerker'. Jij maakt het verschil door een service- en klantgerichte professional te zijn die op een professionele wijze de klanten weet te ontzorgen.

  Jij maakt elke dag het verschil. Met jouw hoog oplossingsgerichtheid die soms over de top gaat en het gemak waarmee je met iedereen een praatje maakt.

  : oor deze positie zijn wij op zoek naar professionals :

 • heb je een mbo-opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op niveau 4 afgerond;
 • heb je een naast een mbo-opleiding trainingen en ervaring op gebied van procestechniek en automatisering;
 • wil en kan je in ploegendiensten werken.;
 • werk(te) je bijvoorbeeld als storingsdienstmonteur, technicus of onderhoudsmonteur. Als dat in de maakindustrie was, scoor je bonuspunten.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Continu Professionals is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature wordt behandeld vanuit de vestiging in Amsterdam, maar is uiteindelijk voor de opdrachtgever die gelokaliseerd is in Schiedam en Amsterdam.

  In deze vacature gaat het om een baan voor een fulltime dienstverband en je zal starten met een jaarcontract, waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken in een vast dienstverband.

  Het salaris is bespreekbaar en hangt volledig af van je achtergrond en werkervaring. Als ervaren monteur kan je denken aan de range €3.

  100,- tot €3.700,- excl. ploegentoeslag.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier