Vertegenwoordiger Binnendienst
Searchsoftware
Rotterdam, The Netherlands
4 dagen geleden

Debiteuren crediteuren. Wat vroeger nog zo’n tijdrovend proces was dat er een TV-serie van is gemaakt, gebeurt straks bijna helemaal automatisch.

Tenminste, als het aan jou ligt wel.

Vertel verder

Robotic Process Automation. Oftewel, RPA. Dat is de drijvende kracht achter de oplossing die het Nederlandse bedrijfsleven voorgoed gaat veranderen.

Door gebruik te maken van slimme software is het namelijk mogelijk om vrijwel ieder administratief proces te automatiseren.

En vooral binnen de administratieve wereld is er grote behoefte aan een oplossing om al dat handmatige werk, letterlijk uit handen te nemen.

Gelukkig is er één gave scale-up in Rotterdam hard aan het werk om die nieuwe toekomst werkelijkheid te maken. Met hun baanbrekende platform willen ze accountants en ondernemers zo goed mogelijk ondersteunen en zo veel mogelijk ontzorgen in het bijhouden en controleren van hun financiële administratie.

Alleen moet dat platform wel op de juiste manier aan de man gebracht worden. This is where you come in.

Wat hebben ze nodig?

Voor deze rol zijn we op zoek naar een echte hunter. Iemand die nieuwe leads genereert en nauw kan samenwerken met de Marketingafdeling en het New Business team.

Iemand die niet bang is om telefonisch, via e-mail of LinkedIn potentiële klanten te benaderen, de uitdaging aan wilt gaan en de klantbehoefte snel weet te doorgronden.

Iemand die de techniek begrijpt en kansen herkent. Iemand zoals jij.

Waarom ik?

Omdat jij een verkoper in en hart en nieren bent en potentiële klanten bij het allereerste contact warm weet te maken. Als Vertegenwoordiger Binnendienst rapporteer je direct aan de Sales Manager.

Je bent resultaatgericht en laat geen enkele kans liggen. Potentiële klanten enthousiasmeren gaat jou gemakkelijk af, want jij hebt ijzersterke communicatieve skills en de gunfactor aan de telefoon.

Wat krijg ik er voor terug?

Natuurlijk word je voor al dat harde werk ook goed beloond. Je start met een basissalaris tot €2250,- bruto per maand op basis van je ervaring en een bonus die kan oplopen tot €1000,- per maand.

Daarnaast ontvang je een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder een laptop, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Tot slot krijg je veel interne trainingen en opleidingen om jezelf continu te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Overtuigd? Druk dan nu op Apply!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier