Productiemedewerker Euroma, Euroma B.V.
Randstad
WAPENVELD, NL
4 dagen geleden

Spice up your life! Vind jij het leuk om een product te maken dat dagelijks door duizenden huishoudens in Nederland gebruikt wordt?

Geeft samenwerken jou extra energie? Dan is werken als productiemedewerker bij Euroma in Wapenveld echt iets voor jou!

Wat bieden wij jou?

 • Je wordt wekelijks betaald
 • Zekerheid van 32 uur werk, meer is natuurlijk mogelijk
 • Je ontvangt een mooie ploegentoeslag (44,5% in de nacht)
 • Mogelijkheid om opgeleid te worden van productiemedewerker tot operator
 • Kans op een dienstverband bij Euroma
 • Wat ga je doen?

  Bij Euroma ga jij samen met jouw nieuwe collega’s aan de slag met het mengen, malen en bereiden van de lekkerste kruiden.

  De werkzaamheden bestaan onder andere uit het storten van de kruiden in de machine, het bedienen van de machine en het controleren van het eindproduct.

  Binnen Euroma krijg jij al snel meer verantwoordelijkheden. Je kan zelfs doorgroeien van productiemedewerker naar operator.

  Je komt binnen een team te werken waarin je snel zal worden opgenomen. Je werkt in een 3 ploegen systeem en ontvangt daarvoor een mooie toeslag.

  Wie ben jij?

  Het is van belang dat jij in goede conditie bent, het tillen van zakken tot 25 kilo behoort tot de werkzaamheden. Ook als jij nog geen ervaring hebt als productiemedewerker komen wij heel graag met jou in gesprek.

  Welkom bij Euroma

  Bij Euroma in Wapenveld worden al jaren de lekkerste kruiden(mixen) gemaakt. Deze kruiden kom jij in allerlei vormen tegen in de supermarkt.

  Denk hierbij aan de kruiden op chips of vlees, maar ook de kruidenmixen voor bijvoorbeeld taco’s of pasta.

  Heb jij interesse in deze mooie baan als productiemedewerker? Solliciteer dan via de blauwe knop hieronder. Mocht je nog vragen hebben kan je uiteraard contact opnemen via WhatsApp, mail of telefonisch :

 • Telefoon : 055-5288869
 • WhatsApp Inge : 06-30201863
 • Mail : cwu-oost nl.randstad.com
 • Na een eerste telefonische kennismaking ga je op sollicitatiegesprek bij mijn collega die op de locatie van Euroma in Wapenveld aanwezig is.

  Tijdens dit gesprek krijg je een rondleiding en zie je de plek waar jij straks als productiemedewerker aan de slag gaat.

  Als het van beide kanten bevalt kan jij snel (soms binnen een week) aan het werk

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Inge Snel

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier