Monteur Civiele Techniek
AB Vakwerk
Spierdijk, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van Grondwerker willen leren. Dus mooi werk met toekomst in de Grond Weg en waterbouw.

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving

Onder begeleiding van een leermeester uit de praktijk ga je direct aan de slag en leer je alle kneepjes van het vak. In tegenstelling tot langdurige en theoretische opleidingen, leer je bij ons door te doen en krijg je alleen de broodnodige theorie.

Na deze drie weken ken je de basis van het grondwerk en heb je je certificaat voor de minigraver op zak.

Na deze drie weken ga je aan de slag als grondwerker bij één van onze klanten. Je werkt buiten en op afwisselende locaties.

Je bent het extra paar ogen van de kraanmachinist. Jij ziet immers als eerste wat er in de grond zit / ligt. De kraanmachinist vertrouwt op jouw kennis en kunde.

Een werkelijk prachtig vak met toekomst.

Je krijgt een fulltime contract van drie maanden en direct een serieus salaris. Je krijgt voortdurend de kans om je verder te ontwikkelen binnen de GWW.

Bijvoorbeeld tot Vakman GWW, uitvoerder of een van de andere vele functies in de GWW, wij betalen en regelen alles! Lig je goed op koers na drie maanden en bevalt dat?

Dan krijg je van ons een vast contract! Bij ons krijg je een leertraject dat zich aanpast aan jou en niet anders om. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Solliciteer dan nu, onze trajecten starten altijd op korte termijn.

Functie-eisen

Ambities als vakman in de GWW

Je beheerst de Nederlandse taal

Eigen vervoer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier