Onderhoudsmonteur machines / installaties
HG international
Almere, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Monteur Technische Dienst bij HG International Alsmonteur weet je wat je te doen staat. Want we kunnen rustig stellendat een goede technische dienst voor elk machinep ark onmisbaar is.

Dit is voor HG niet anders, zeker nu HG aan de vooravond van eenindrukwekkende vernieuwingsslag staat. Onze machines hebben onsjaren en jaren goed gediend, maar nu is het tijd voor nieuw!Modern! Geautomatiseerd! Dit project gaat natuurlijk niet over éénnacht ijs en moet goed begeleid worden.

Hoe gaaf is het dan om hieronderdeel van te zijn en over een paar jaar getuige te zijn van eenspiksplinternieuw HG! Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

 • uiteraardben je samen met jouw team verantwoordelijk voor onderhoud,reparaties en overige technische ondersteuning. Procesinstallatieswaar je mee te maken krijgt zijn onder andere afvullijnen,verpakkingsmachines en spuitgietmachines;
 • de nadruk in deze functieligt op de elektrotechniek; je krijgt veel vrijheid binnen je rol,dus je komt zelf met oplossingen en verbetervoorstellen;
 • een stukjeadministratie hoort er ook bij, zodat we precies weten wat erwanneer is gebeurd. en wat is nog meer belangrijk ?

  Dit jaar zalonze eerste nieuwe, vol geautomatiseerde afvullijn gaan draaien.Een supermooie stap voor HG om de productie verder teprofessionaliseren.

  Maar daar blijft het niet bij De komende jarenstaan er nog veel meer investeringen in ons machinepark gepland,waarbij veel moet worden afgesteld, bijgesteld en geoptimaliseerd.

  Van zo’n enorm mooi project krijgt ons team van de technischedienst heel veel energie en ze kijken ernaar uit om samen met jouvan deze uitdaging een groot succes te maken.

  Vooral het samen deschouders eronder zetten is bij ons heel belangrijk. Alles gaat inoverleg, je helpt elkaar als dat nodig is en als iemand een goedidee heeft zetten we dit meteen om in actie! Wie ben jij?

  Onzenieuwe collega leren we graag beter kennen tijdens een persoonlijkekennismaking, maar ook geven we je een rondleiding om je een goedbeeld te geven van jouw nieuwe werkplek.

 • Maar voordat we een kopkoffie gaan drinken, willen we wel een aantal dingen terugzien quaervaring en competenties : minimaal een afgerond mbo 4 diplomaelektrotechniek of werktuigbouwkunde;
 • minimaal 3 jaar recentewerkervaring binnen de elektrotechniek; kennis van NEN 1010 / NEN3140; je bent betrokken, kunt goed prioriteiten stellen en pastgoed in een no-nonsense cultuur;
 • wij werken in een verschovendienst, wat betekent dat je 1x per vier weken ook ’s avonds werkt;tevens ben je bereid consignatie diensten te werken Wat heeft HG tebieden Wanneer je enthousiast bent geraakt over de uitdaging diedeze functie te bieden heeft, vertellen we natuurlijk ook wat jeverder van ons kan verwachten.

 • Onder andere : marktconform salaris;bonusregeling; reiskostenvergoeding; 25 vakantiedagen op fulltimebasis; pensioenregeling waarbij HG de helft van de premie op zichneemt;
 • goede bereikbaarheid. Onze vestiging in Almere is goed tebereiken met het openbaar vervoer vanuit station Almere Buiten.

  Komje met de auto? Er is genoeg gratis parkeergelegenheid. Wij zijnHG! Met de slogan HG, doet wat het belooft’ staat ons merk als eenhuis.

  Wij zijn marktleider in de Benelux met vestigingen in onderandere België, Spanje, Italië en Engeland. Met meer dan 300producten in ons assortiment heeft onze klant genoeg keuze enbieden wij voor elk probleem de beste oplossing! Onze locatie inNederland is gevestigd in Almere, wat tevens ons hoofdkantoor is.

  In Nederland werken ongeveer 180 man, waarvan zo’n 40 man binnen deproductie. Ons productieproces bestaat uit 3 afdelingen : KVA, hiermaken we de kunststofflessen waarin onze producten worden verkocht,Mengerij , waar onze producten worden gemaakt en Filling , waar zeworden afgevuld en gereed worden gemaakt voor verzending door heelEuropa.

  Van oorsprong een familiebedrijf, nu verder uitgroeiendemet fantastische plannen voor de toekomst! Nog vragen? Onze collegaMirjam Jim neemt alle tijd om antwoord te geven.

  Je kan haartelefonisch bereiken op 06 46073281 of via de mail . Solliciterennaar de functie van Monteur Technische Dienst bij HG?

  Dat kan! Wijontvangen dan graag jouw CV en korte motivatie via . Je kan van onsbinnen 5 werkdagen een reactie verwachten.

  Acquisitie naaraanleiding van deze vacature wordt niet op prijsgesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier