Kostendeskundige Bouwprojecten
Kracht Recruitment
Deventer, NL
19 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als kostendeskundige coördineert u de calculatiewerkzaamheden ten behoeve van een bouwproject. U stelt ramingen en elementenbegrotingen in de diverse fasen van het ontwikkelings- en voorbereidingsproces op of laat deze opstellen.

U neemt calculaties door met hoofd calculatie en / of directie en indien nodig met externe kostendeskundigen en / of opdrachtgevers.

U laat offertevergelijkingen maken en meer- en minderwerk uitrekenen. U begeleidt een of meerdere calculatoren of stagiairs.

Weet jij op een creatieve manier nieuwe bouwmethodieken toe te passen? Ben je in staat om kostenbesparend te werken en heb jij kennis van actuele prijzen en kostenkengetallen?

Reageer dan snel op onderstaande vacature voor kostendeskundige.

Functieeisen

Een nauwkeurige en efficiënte aanpak is essentieel in deze functie. Daarnaast vragen wij een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO niveau en minimaal 5 jaar ervaring als calculator of kostendeskundige en een aanvullende calculatieopleiding.

Kandidaten met een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO niveau, kunnen in aanmerking komen indien zij over zeer ruime passende ervaring beschikken en aanvullende cursussen.

Opleidingsniveau : HBO

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande aannemer die zeer actief is op de markt van grote bouwwerken. Het is een jong, dynamisch, no-nonsense bedrijf met een open cultuur en een platte organisatie met korte lijnen en helemaal klaar voor de nieuwe uitdagingen die de bouwsector biedt.

Hierdoor is de bewegingsvrijheid groot en krijgt iedereen die daar interesse voor heeft, de gelegenheid om vanaf zijn of haar werkplek om zich heen te kijken binnen het bedrijf.

En waar bij veel bedrijven een project nog steeds van afdeling naar afdeling gaat, wordt bij deze aannemer een project bij voorkeur vanaf het begin door één basis projectteam getrokken.

Er wordt jou een gevarieerde functie aangeboden; breed qua taken en tevens divers door het verschil in grootte van projecten.

Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling : in tenders en opleiding. Salaris en emolumenten zijn marktconform.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie : € 5.000+
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak
 • Vast dienstverband
 • Je krijgt alle vrijheid om je werk naar wens in te vullen, denk aan flexibel in te delen verlofdagen en werktijden
 • Je werkt met een ijverig team van enthousiaste en zelfsturende collega’s
 • Er wordt goed voor je gezorgd; gezond eten, sportfaciliteiten en een goed pensioen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier