Productie en kwaliteit Manager
Jobz-on BV
Gemeente Zuidwest Friesland, NL
1 dag geleden

Voor onze opdrachtgever, een verhuur- en bouwbedrijf in de watersport, zijn wij op zoek naar een Productie en Kwaliteit Manager.

Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en om deze groei te behouden en verder uit te bereiden zijn zij op zoek naar versterking.

De organisatie bestaat uit aanpakkers, echte werkers met passie voor het vak en de branche. De werksfeer is open, direct en gedreven.

Functie-informatie :

Als Productie en Kwaliteit Manager ben jij verantwoordelijk voor het managen van het personeel. Dit betreft ongeveer 10 medewerkers op de werf.

Jij maakt de productieplanning en de zorgt voor de kwaliteitscontrole. En ben je verantwoordelijk voor het goede verloop hiervan.

Je rapporteert aan de directeur en neemt deel aan managementoverleggen op de werf en het verhuurbedrijf. Daarnaast bied jij het team ondersteuning op technisch gebied en bij het ontwikkelen van innovaties of bij de verbetering van processen.

Je hebt hierbij ook regelmatig contact met de verschillende klanten.

De functie betreft bij voorkeur 40 uur per week, maar kan in overleg ook anders ingevuld worden.

Functie-eisen :

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige manager met een echte teamgeest, die denkt in oplossingen. Of je dit nu je tweede of derde baan wordt of dat je al jarenlang ervaring hebt en senior bent, beide is een mogelijkheid! Daarnaast ben je :

 • Resultaatgericht;
 • Ben je praktisch ingesteld;
 • Heb je affiniteit met de watersport;
 • Ben je mbo++ of hbo opgeleid;
 • Heb je kennis en affiniteit met elektrische systemen (maritiem en / of automotive);
 • Weet je alles (of heel veel) over het werken met kunststofsoorten, metalen, hout en verschillende soorten gereedschap;
 • Heb je oog voor detail en kwaliteit.
 • Aanbod :

  Een uitdagende en afwissende baan met veel mogelijkheden in een dynamische werkomgeving.

  Wil je solliciteren op deze vacature? Reageer dan via ons sollicitatieformulier of neem contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier