Leerkracht groep 3 of 4
Delftsche Schoolvereeniging
Delft, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Voor de mooiste school in Delft zoeken wij een leerkracht.

Leerkracht groep 3 of 4 gezocht (voltijd of deeltijd)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken leerkracht, die proactief is en graag mee wil denken over de onderwijsontwikkeling.

Als team zijn wij volop in beweging en willen wij het maximale halen uit ieder kind. Hierbij ligt de lat hoog. We leggen de nadruk op het stimuleren van eigenaarschap bij de kinderen.

Kom gerust eerst langs om je mogelijkheden te verkennen.

Onze school

De Delftsche Schoolvereeniging (DSV) is een algemeen bijzondere basisschool met zo’n 400 leerlingen met verschillende nationaliteiten.

De organisatie streeft naar maximale ontwikkeling en ontplooiing van elk kind in een veilige omgeving. De organisatie vindt dat de leerkracht het verschil maakt en dat resulteert in bovengemiddelde resultaten.

De DSV valt in CITO scholengroep 1 en presteert daarbinnen al jaren ver bovengemiddeld.

Door de hoger dan gemiddelde ouderbijdrage is de DSV daarnaast in de gelegenheid om extra te investeren in vakleerkrachten, onderwijsondersteuning, interne begeleiders en een ruim aanbod van onderwijsleermiddelen.

De DSV is in 1921 als Vereeniging’ opgericht door ouders en is altijd zelfstandig gebleven. Ouders van de DSV en het Uilenest (VSO,TSO,BSO) zijn betrokken, kritisch, meedenkend en bereid te helpen waar nodig.

Wil je meer weten kijk dan op de website voor meer informatie.

Werken bij ons

Wanneer je bij ons komt werken kom je te werken in een team met 37 betrokken en gedreven leerkrachten. We hebben 5 groepen 1-2 en daarnaast van ieder leerjaar vanaf groep 3 parallelgroepen.

Er is dus voldoende ruimte om te sparren en te overleggen met elkaar. Er is veel bereidheid om elkaar te helpen, te ondersteunen en er is altijd een luisterend oor.

Daarnaast hebben wij vakdocenten voor gym, muziek en Engelse les. Er is een interne coach beschikbaar voor begeleiding. Leerkrachten worden gefaciliteerd voor administratieve taken.

Wat bied jij?

 • Je wilt kinderen helpen om het beste uit zichzelf te halen;
 • Je hebt een brede algemene ontwikkeling;
 • Je hebt interesse om te investeren in eigen ontwikkeling.

  Wat bieden wij?

 • Een salaris conform CAO;
 • Een enthousiast, collegiaal team;
 • Alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen;
 • Reageren?

  Wil je meer weten, neem contact op met Jan Punt, waarnemend directeur van de DSV en Stichting het Uilenest of solliciteer direct (06 20 36 80 95).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier