Assistent huismeester
VluchtelingenWerk Nederland
Zuid-Nederland
6 uur geleden

Als assistent huismeester ondersteun jij onze huismeester bij het uitvoeren van huisvestingszaken op de locatie Eindhoven! Dankzij jouw hulp en ondersteuning kunnen medewerkers en cliënten van Vluchtelingenwerk op een veilige wijze van het gebouw en de overige voorzieningen gebruik maken.

Als assistent huismeester beheer en verricht je eenvoudige reparaties aan de inventaris, het gebouw en het terrein. Je signaleert beschadigingen, vermissingen of vernielingen aan het gebouw en / of de inventaris.

Dit geef je door aan je leidinggevende. Ook technische storingen signaleer en meld je. Je vervoert goederen naar de opslagruimte en zorgt ervoor dat deze ruimte in orde is.

Verder voer je werkzaamheden rondom het gebouw en buiten, zoals het bijhouden van de borders. Het aantal uren dat je aan de slag gaat, overleggen we graag met je.

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij :

 • technisch onderlegd
 • ervaren in het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden binnen gestelde richtlijnen
 • sociaal vaardig
 • in het bezit van een rijbewijs B
 • Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij bieden jou :

  Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen.

  Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional. VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops en trainingen en reis- en onkostenvergoeding.

  Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier