Chef de clinique Kindergeneeskunde
Isala Diaconessenhuis
Zwolle, Belgium
3 dagen geleden

De afdeling / Het specialisme

Isala Kindergeneeskunde zoekt per direct een enthousiaste chef de clinique die door middel van een tijdelijke aanstelling van ten minste 12 maanden de vakgroep Kindergeneeskunde komt versterken.

U komt te werken in een dynamisch team van 18 kinderartsen. Medisch inhoudelijk wordt de vakgroep Kindergeneeskunde ondersteund door arts-assistenten al dan niet in opleiding, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerd kinderverpleegkundigen.

De vakgroep Kindergeneeskunde bestaat uit een verpleegafdeling met medium care en high care neonatologie voor pasgeborenen, een kinderafdeling voor oudere kinderen (capaciteit 52 bedden) en een kinderdagverpleging (capaciteit 8 bedden) en poliklinische zorg op diverse locaties in de regio.

Naast de vakgroepen Gynaecologie, Fertiliteit, Neonatologie en Maternity, is de vakgroep Kindergeneeskunde onderdeel van de Resultaatverantwoordelijke Eenheid Isala Vrouw-kindcentrum.

De functie

U oefent de algemene Kindergeneeskunde in de volle omvang uit. In de functie van chef de clinique zijn de taken vooral gericht op algemeen kindergeneeskundige (poli)klinische activiteiten.

U participeert in het dienstrooster voor kinderartsen. U bent bereid te reizen naar spreekuurlocaties buiten Zwolle. Tevens wordt deelname aan het geven van onderwijs verwacht.

Het profiel

 • Enthousiaste BIG-geregistreerd kinderarts met topklinische ambities
 • Goede communicatieve vaardigheden en aandacht voor het teambelang
 • Een echte teamspeler
 • Bekwaamheid op het gebied van acute Kindergeneeskunde en neonatale opvang
 • U heeft affiniteit met het superviseren en het opleiden van arts-assistenten en coassistenten
 • Het aanbod

  Aanstelling geschiedt op tijdelijke basis voor de duur van 12 maanden, in dienstverband van het ziekenhuis op basis van de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier