Cloud Systems Engineer / DevOps Engineer
Place-ICT
Barendrecht, NL
10 uur geleden

Als Cloud Systems Engineer ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bouwt state-of-the art oplossingen in de cloud, met name Amazon Web Services.

Het is jouw taak om onze klanten bij te staan, te ontzorgen en de beste oplossing te bouwen. Je automatiseert (bijna) alles.

Hiervoor gebruik je de juiste tooling, je sys / devops kennis en ervaring. Je hebt een zelfstandige functie waarbij je samenwerkt met andere Cloud Engineers.

Naast je bestaande werkzaamheden is er voldoende ruimte voor jouw input om onze public cloud infrastructuur en oplossingen te optimaliseren.

Nieuwe ideeën worden dan ook van harte toegejuicht. Onze relatie streeft continu naar hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en integriteit van haar oplossingen.

Je hebt ruime ervaring als Sysops Engineer of als Devops Engineer. Je bent ervaring met Infrastructuren (Windows / Linux) en netwerken.

Ervaring met Cloud Computing gebaseerde platformen en technologieën is een groot voordeel. Ervaring met verschillende ontwikkeltalen is ook een grote pré.

Heb je dit niet, dan ben je bereid om je hierin te verdiepen en / of te certificeren. Daarnaast wil je graag alles automatiseren.

Je deinst niet terug van complexe en uitdagende vraagstukken. Als persoon ben je communicatief en klantgericht. Uiteraard heb je een oplossingsgerichte instelling.

Je bent onder andere bekend met de volgende technologieën :

 • Operating Systemen (Linux, Windows);
 • Software (Opensource, Apache, nginx, etc.);
 • Netwerken (Firewalls, DNS, NFS, Loadbalancers, etc.);
 • Databases (MySQL, No-SQL en MSSQL databases);
 • Security (SSL, OS hardening);
 • AWS (EC2, RDS, Cloudfront, S3, etc);
 • Infrastructure provisioning tooling (Opsworks, Cloudformation, Packer, Powershell, Chef);
 • Development Languages (PHP, RoR, NodeJS);
 • Autohealing en autoscaling.
 • Als specialist ben je zelfstandig en zelfbewust. Je weet wat je kunt. Je benut je talenten en unieke eigenschappen optimaal, zodat je in staat bent het verschil te maken.

  Maar je bent je er ook van bewust dat je die (meer)waarde op de arbeidsmarkt zelf waar moet maken.

  De verantwoordelijkheid voor je toekomst ligt dan ook bij jezelf. Je weet dat je moet blijven investeren in kennis, ervaring en persoonlijke groei.

  En uiteraard maak jij hierin zelf steeds heel bewust je keuzes voor bedrijven en organisaties die jou de kansen bieden om je te ontwikkelen.

  Onze relatie is zo'n bedrijf en zij zijn op zoek naar een Cloud Systems Engineer om hun team te versterken! Wil jij je bezighouden met het oplossen van uitdagingen en vraagstukken in de Public Cloud?

  Solliciteer dan vandaag nog ! What’s in it for you?

  Je komt te werken bij een dynamische bedrijf met een start-up cultuur. Bij onze relatie is werken in teamverband vanzelfsprekend zodat je constant kennis kunt delen met elkaar.

  Wat medewerkers bij ons nog meer interessant vinden zijn de goede groei- en leermogelijkheden en de inspirerende start-up cultuur.

  Bij onze relatie werken jonge- en enthousiaste mensen die genieten van complexe uitdagingen, maar ook houden van gezelligheid.

  De organisatie is er trots op dat ze met een klein team grote prestaties leveren en zijn daarom Advanced Consulting Partner Amazon Web Services.

  Onze relatie is met Cloud Computing vernieuwend bezig, je kunt daardoor snel (en veel) leren. Je zult met de nieuwste technieken (leren) werken.

  Om bij de beste te horen en te blijven, krijg je een trainingsprogramma en is certificering een voorwaarde.

  Mocht je nog niet gecertificeerd zijn dan ben je dat hier binnen maximaal 1 jaar. Als Cloud Systems Engineer zie je meteen het resultaat van je werk.

  Vertel ons wat jouw ideale werkomgeving is en hoe wij jou kunnen helpen het beste uit je zelf te halen.

  Ons hoofdkantoor is in Nederland (Barendrecht), in de directe omgeving van Rotterdam. Wij werken met een team van geweldige mensen! Onze werkomgeving is gebaseerd op vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

  Wij geloven in het principe van Amazon; work hard, have fun, make history! Je kunt zelfstandig acteren in een organisatie die jou kan ondersteunen bij je verdere groei!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier