Meewerkend Verkoopleider
Emil Frey Nederland
Assen
4 dagen geleden

Je denkt na over de commerciële activiteiten om de marktpositie van Nefkens in Assen te versterken en bewerkt actief de lokale markt.

Door jouw inzet kan jij klanten voor langere tijd aan Nefkens binden. Je begrijpt dat het traditionele autoverkopen veranderd is van afwachtend naar zelf initiatief en maakt gebruik van technologische en interactieve hulpmiddelen in de showroom.

Uiteraard vind je het erg belangrijk om up-to-date te blijven van productkennis. Je geeft leiding aan, en werkt mee met een team bestaande uit 3 collega's.

Samen zorg je ervoor dat de neuzen dezelfde kant opstaan!

Dit ben jij

Je bent in staat om de juiste beslissingen te nemen, waarbij mogelijke gevolgen vooraf niet (geheel) bekend zijn en enig risico met zich meedragen.

Je bent contactvaardig, creëert een vertrouwensbasis in gesprekken en kan gesprekken in de gewenste richting sturen. Je weet anderen te prikkelen tot het optimaliseren van hun prestaties.

Natuurlijk ken je de markt door en door en kan je daardoor klanten adviseren bij keuzes en alternatieve mogelijkheden. Daarnaast zie je (commerciële) kansen / bedreigingen en doet voorstellen inzake de te volgen koers op basis van haalbaarheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier