Hypotheekadviseur | (Junior) Vestigingsmanager Nieuwendijk
Veldsink Advies
Nuenen, Noord-Brabant, NL, NL
3 dagen geleden

Wil jij als hypotheekadviseur werken bij een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je naast je werk als hypotheekadviseur de ruimte krijgt om een coördinerende rol in te gaan vullen?

De combi tussen een kleinschalige tussenpersoon en een stevige organisatie daarachter die voor zekerheid, ontwikkeling en groei zorgt, dat is wat je zoekt.

Wij staan voor ons DNA : ondernemend, relatiegericht, betrokken en integer. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw job!

Als hypotheekadviseur bij Veldsink Crielaard kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten bij jou terecht voor een uitgebreid advies.

Van starters tot de complexere dossiers : met jouw kennis weet je alles begrijpelijk uiteen te zetten voor de klant. Je werkt zowel met de bestaande portefeuille als met nieuwe klanten.

Door middel van commerciële acties, de inzet van je netwerk én het bewerken van de bestaande portefeuille, ben je in staat om je agenda te vullen met afspraken.

Je verliest daarbij nooit de relatie en onze dienstverlening uit het oog. Naast jouw taken als hypotheekadviseur ga jij je ook opstellen als leidinggevende voor het team dat bestaat uit vijf collega’s.

Je stelt weekplanningen op en vanuit een coachende rol zorg jij voor een positieve invloed op de ontwikkeling van het team.

Heb jij nog geen ervaring als leidinggevende? Dan krijg je bij ons de kans om naar die rol toe te groeien!

Samen met de commercieel manager en jouw collega’s op het kantoor in Nieuwendijk ga jij er een succes van maken. Door een goede samenwerking met de zakelijke en particuliere adviseurs in het team en het geven van leads zorgen jullie ervoor dat de vestiging groeit! Wil je meer weten over het team van Veldsink Crielaard?

Klik dan . Ook leuk om te weten is dat er binnenkort nog twee nieuwe collega’s welkom worden geheten!

Wie ben jij?

Als hypotheekadviseur en vestigingsmanager positioneer je jezelf als hét gezicht van Veldsink Crielaard. Je verstaat je vak en inspireert je collega’s! Jij bent altijd op zoek naar kansen, of creëert ze zelf, om de marktpositie verder uit te bouwen en te verstevigen.

Daarbij ga je resultaatgericht te werk en stel je jezelf concrete doelen en doe je er alles aan om die te realiseren.

Je geeft op energieke wijze vorm aan je voorbeeldrol als meewerkend voorman / -vrouw. Autoritair leiding geven past niet bij je.

Je bent benaderbaar, empathisch en authentiek. Je luistert naar je collega’s en neemt ze mee in ontwikkelingen. Waar nodig sta je op je strepen en besef je dat jij degene bent die beslissingen neemt.

Heb je dus nog geen leidinggevende ervaring, maar ben je een ondernemende adviseur die meer verantwoordelijkheid wil? Reageer dan gerust! Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • in het bezit van Wft Adviseur Hypothecair Krediet, Wft Vermogen (Wft Schade Particulier is een pré) ;
 • minimaal drie jaar ervaring als hypotheekadviseur;
 • je bezit de competenties vakgerichtheid, analytisch vermogen en resultaatgerichtheid;
 • je bent commercieel, ondernemend en een netwerker;
 • fulltime (40u) beschikbaar;
 • je wilt werken aan de verdere groei en successen van jezelf én Veldsink!
 • Wie zijn wij?

  Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

  Op dit moment bestaan we uit ruim 60 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen.

  We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1300 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

  Wat bieden wij?

 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • Werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.
 • Wil jij deel uitmaken van de ondernemende Veldsink-familie?

  Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze recruiter Dirk Smulders via 06-12404511 of .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier