Senior .NET Developer
PHIND
Den Haag, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie Deze organisatie is begonnen als een afstudeerproject van de toen nog studerende directeur. Het bedrijf is vervolgens uitgegroeid naar de specialist op het gebied van logistieke en administratieve software voor afvalverwerking binnen de Benelux.

Functie Als senior .NET developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en het innoveren van de software.

De focus van dit bedrijf ligt op de toekomst en ze willen net als de afgelopen 30 jaar relevant blijven binnen deze sector.

Om dit te realiseren is de organisatie continu bezig met het door ontwikkelen van de software die ze maken. Hierbij werk je als developer nauw samen met de eindgebruiker om uit te zoeken wat nou exact hun wensen en behoeften zijn.

Om deze vervolgens te gaan verwerken in de software die momenteel staat. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het behouden van de kwaliteit van binnen het team samen met andere senior developers.

Binnen dit team is er veel ervaring en kennis aanwezig die alsmaar groter en groter wordt door de opleidingen die deze organisatie haar personeel aanbiedt.

Je komt te werken in een klein team met een vijftal developers waarin erg veel senioriteit aanwezig is. Technieken die binnen dit team zoal worden gebruikt zijn natuurlijk de .

NET framework maar ook technieken als een Azure, .NET Core, C# en een Angular. Voorwaarden Leukste familiebedrijf uit de regio Den Haag Marktconform salaris op basis van jou (werk)ervaring 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld Groot persoonlijk opleidingsbudget van € 2500 per jaar Leerzame omgeving voor developers van jong en oud Pensioensopbouw voor iedereen boven de 25 jaar Eisen Je hebt een afgeronde HBO-

Informatica studie, of bent momenteel in de afrondende fase Minimaal 5 jaar werkervaring Kennis van C#, MS Visual Studio en .

NET framework zijn een must Ervaring met HTML(5), CSS en Javascript is een pre Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen?

Of ben je geïnteresseerd in welke opties en mogelijkheden er voor jou allemaal zijn? Wacht dan niet, en bel me gerust! Ik ben te bereiken op het nummer 073-

3036206 of 06-28440806 of mail me op

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier