Eikenprocessierups
Actief Werkt!
Nieuw Dordrecht, Drenthe, Nederlands
8 uur geleden

Voor een opdrachtgever gevestigd in Nieuw-Dordrecht zoeken wij werknemers die in de EPR bestrijding willen werken. De Eikenprocessierups is de rups van een nachtvlinder en nestelt zich in eikenbomen.

Deze rupsen laten brandhaartjes los wat een gevaar kan vormen voor de volksgezondheid, vandaar dat overheden deze rupsen laten verwijderen.

Het werk zal voornamelijk plaatsvinden in Drenthe, Groningen en Oost-Friesland.Hoe ziet het werk er uit?Samen met een collega ga je met een autohoogwerker op pad.

1 persoon staat in de hoogwerker; je wordt voorzien van goede PBM's (beschermende kleding, masker, zuurstofpomp) om je te beschermen tegen de brandharen van deze rupsen.

 • Vanuit de autohoogwerker ga je met een soort stofzuiger de boom in om de nesten te verwijderen.De 2e persoon staat onder de hoogwerker;
 • je stempelt de hoogwerker, zet de pionnen rondom de hoogwerker, regelt het verkeer en geeft aanwijzingen aan de collega in de hoogwerker waar nog nesten zitten.

  Veilig werken (langs wegen) en secuur de werkzaamheden uitvoeren is hierin heel belangrijk.Je hoeft geen ervaring te hebben.

  Beschik je over de juiste werkhouding en ben je leergierig? Dan zijn we op zoek naar jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier