Stage Credit Management
Ahrend
Sint Oedenrode, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

De eerste periode leer je de organisatie echt kennen en werk je mee met de gehele afdeling. Heb je voldoende kennis opgedaan van onze organisatie en begrijp je wat de hoofdtaken zijn van de afdeling dan krijg je zelf ook wat verantwoordelijkheden.

Zo ga je banken boeken, financiële stamgegevens in voeren en heb je contact met interne en externe klanten, dit kan zowel mondeling als schriftelijk zijn.

Tijdens je stage ben jij een back-up voor je collega’s en help je mee met verbeterprojecten. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om bij een aantal aangrenzende ( financiële) afdelingen mee te kijken.

De ideale stagiaire!

Het vinden van de ideale stagiaire is natuurlijk het zoeken van een spelt in een hooi berg. Maar we vinden het veel belangrijker dat jij beschikt over een aantal competenties zodat jij je stage zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Je bent gedreven en hebt een interesse en feeling in het Credit Management proces. Met jouw proactieve houding ben je een doener en kan je gemakkelijk out of the box denken.

Je denkt niet in problemen maar juist in oplossingen. Werken met collega’s en in een team geeft jou juist energie.

Verder heb jij het volgende in huis :

 • Je volgt een hbo opleiding (bij voorkeur financieel / administratief);
 • Je werkt nauwkeurig en bent analytisch ingesteld;
 • Je hebt een positieve instelling en wilt altijd ergens een succes van maken;
 • Jij durft te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in een vreemde taal. Al is het in het Engels, Duits of misschien wel Frans, je raakt er niet van in de stress.
 • Wij bieden jou :

  Een inspirerende en innovatieve stageomgeving, waar je elke dag ( staand of zittend) werkt achter het mooiste kantoormeubilair van Nederland.

  Deze stage gaat jou genoeg uitdaging bieden want er is voldoende ruimte voor eigen initiatief, groei en persoonlijke ontwikkeling.

 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Een uitdagende stage met een leuk en divers team;
 • Je krijgt van ons de ruimte om mee te denken in het optimaliseren van processen;
 • Een inspirerende en informele werksfeer;
 • De juiste begeleiding en actieve ondersteuning.
 • Bedrijfsprofiel

  De merken van Royal Ahrend zijn toonaangevend in Europa op het gebied van een professionele werkomgeving. Al meer dan honderd jaar ontwerpen, produceren en verkopen onze bedrijven designmeubilair en leveren daarbij alle behorende diensten.

  Wij helpen organisaties bij het optimaal inrichten van hun werkomgeving vanuit een duidelijke toekomstvisie. De merken van Royal Ahrend staan daarbij voor duurzaam en tijdloos design.

  Bij Royal Ahrend is design geen trend, maar een traditie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier