Teamleider overslagpunt Technische Unie Utrecht
Randstad
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Teamleider overslagpunt Technische Unie Utrecht

Kwaliteit, kwantiteit, veiligheid en tevredenheid - dat is waar jij verantwoordelijk voor bent als logistiek teamleider van de Technische Unie in Utrecht.

Voor de Technische Unie in Utrecht zijn wij op zoek naar een fulltime TEAMLEIDER Logistiek. Een leuke functie met veel verantwoordelijkheden en kans op doorgroei binnen de organisatie!

FUNCTIEOMSCHRIJVING :

Binnen het team ben jij onderdeel van het leidingteam en stuur je de magazijnmedewerkers en chauffeurs van het overslagpunt aan.

Je bent een teamleider die gedurende de dienst administratieve werkzaamheden oppakt, zoals telefoon, projecten en planning.

Daarnaast doe je diverse werkzaamheden in aanloop naar het vergroten van de bezorgregio en het uitbreiden van de nachtdistributie regio.

We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is om in de dag / nacht te werken (ploegendiensten). De ene week van 22.00 u tot 06.

30 (van maandag tot en met vrijdag, klaar op zaterdagochtend). De andere week van 04.00 u tot 12.30 u (van maandag tot en met vrijdag, klaar op vrijdagmiddag).

In eerste instantie werk je op uitzendbasis, maar er is zeker (bij een wederzijdse klik) kans op overname door Technische Unie.

FUNCTIE-EISEN :

 • MBO-werk- / denkniveau (een logistieke opleiding is een pré)
 • Recente werkervaring opgedaan in een leidinggevende / sturende rol
 • Fysiek zwaar werk kunnen verrichten
 • Kennis van het werken met Office 365 is een must.
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Minimaal 18 jaar
 • In bezit van eigen vervoer en woonachtig in de omgeving van Utrecht (max. 60 km)
 • Inschaling voor deze functie gebeurt volgens de cao Technische Groothandel. Het startsalaris bedraagt € 2.150,00 bruto / maand o.

  b.v. 40 uur exclusief toeslagen, afhankelijk van de ervaring.

  Heb je een vraag? Bel, mail of app (06-10818304) ons gerust via de onderstaande contactgegevens.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier