Maintenance Coordinator E&I
LyondellBasell Industries Holdings B.V.
Moerdijk, NB, NL
7 uur geleden

Locatie : Moerdijk

Heb je veel kennis op E&I gebied in een chemische fabrieksomgeving? Heb je graag overzicht, ben je kritisch op de kwaliteit van het geleverde werk en kan je goed samenwerken door helder te communiceren met het hele E&I team en daarbuiten?

Welkom bij LyondellBasell

Dit is LyondellBasell

Deze functie is voor onze site in Moerdijk. In de ene fabriek maken we Catalloy resins; plastics op basis van polypropeen waarin we naast propeen ook etheen en buteen polymeriseren.

Dit levert zeer geavanceerde producten op die over de hele wereld worden gebruikt in allerlei verschillende toepassingen : van asfalt modificatie tot voedselverpakkingen, van autobumpers tot dakbedekkingen.

Onze fabriek is de grootste Catalloy fabriek ter wereld en beschikt over state-of-the-art technologie, iets dat we zelf hebben ontwikkeld.

In de andere fabriek maken we Polybuteen-1 plastic. Dit plastic is uniek en de grootste fabriek in de wereld staat bij ons in Moerdijk.

Door de bijzondere eigenschappen van dit plastic kunnen flexibele en daarnaast sterke pijpen worden gemaakt voor de aanvoer van drinkwater en het aanleggen van verwarming en koelsystemen.

Dit is de rol

Je draagt zorg voor het in optimale conditie houden van de MP1 Cattaloy plant en PB1 polybutene plant door het organiseren, laten uitvoeren en controleren van predicatieve, preventieve en correctieve onderhouds-

en projectconstructiewerkzaamheden. Dit doe je in lijn met Corporate Operational Excellence Standards en jaarlijks gestelde doelen.

Jij zorgt dat er genoeg resources worden ingeschakeld om het onderhoudswerk kwalitatief goed, binnen de afgesproken tijd, onder de afgesproken voorwaarden wordt uitgevoerd.

Als coördinator ben je de contactpersoon voor de ingehuurde technicians en hun supervisor. Je let erop dat ook contractors conform LYB veiligheidsregels werken, dat het werk conform wet & regelgeving uitgevoerd wordt en lost problemen op in de uitvoering en geeft richting aan aannemers waar nodig.

Naast de samenwerking met de technicians, werk je ook nauw samen met de werkvoorbereiders. Je levert inhoudelijk input aan de werkvoorbereiding en controleert notifications waar nodig.

Je ziet toe op de voortgang van de werkvoorbereidingsactiviteiten en neemt corrigerende maatregelen als het nodig is. Je laat veiligheids-

en uitvoeringsplannen opstellen.

In overleg met de Productie coördinator, stel je de prioriteiten en bepaal je de scope ten aanzien van het aangevraagde werk, binnen het maintenance budget.

Naast het laten uitvoeren van het geplande werk, waar de kosten / baten- en kwaliteitsafweging essentieel is voor de planning, pas je ook spoedeisende werkzaamheden in.

Je evalueert en valideert de aangeboden prijsspecificaties waar nodig in overleg met de Maintenance Manager of de Inkoop afdeling.

Bij repeterende problemen schakel je de Maintenance engineer E&I in. Je inititieert kleine verbetervoorstellen middels het MOC systeem.

Qua werkverdeling in procenten ziet dit er ongeveer zo uit : circa 20% spoedeisend, en 80% gepland. Bij crisis situaties, acute storingen buiten werktijd, ben je oproepbaar.

Een zeer afwisselende baan met veel interactie met verschillende afdelingen en daarnaast ook leidinggevende aspecten.

Dit ben jij

Je stelt prioriteiten in het werk, je maakt makkelijk verbinding met anderen, je communiceert helder over verwachtingen van het op te leveren werk en ten aanzien van gewenst gedrag.

Je hebt geen moeite met het aanspreken van mensen. Je houdt het overzicht en rapporteert op zorgvuldige wijze. Veilighed en kwaliteit en staan bij jou voorop.

Dit breng jij

 • Een afgeronde opleiding HBO of MBO Electrotechniek met minimaal 10 jaar relevante ervaring in Petrochemisch industrie;
 • Kennis van aangrenzende Maintenance en Engineerings disciplines;
 • Heeft kennis van o.a., SAP , Atex, Siemens S7, Honeywell DCS, Analyzer systemen, Variable speed drives, en algemene kennis van verschillende instrumentatie en elektrische apparatuur;
 • Is bereid indien werkzaamheden dit vragen om aanvullende cursussen te volgen;
 • Nederland en Engels vloeiend in woord en geschrift;
 • Leidinggevende en coördinerende eigenschappen.
 • Dit bieden wij

  Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke baan in een internationale onderneming die de ontwikkeling van zijn werknemers, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft.

  Je krijgt de vrijheid om een scala aan verantwoordelijkheden op je te nemen in een snel evoluerende omgeving. Daarnaast bieden wij je een competitief salarispakket.

  Interesse?

  Neem bij vragen gerust contact op met Natalie Backx via +31625460316. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatie knop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier