Business Development Manager Food Solutions bij Van Hoeckel
Sligro Food Group
VEGHEL, Noord-Brabant
2 dagen geleden

Functie

Van Hoeckel is leverancier van eten en drinken in de zorg. We zijn er van overtuigd dat goed eten een substantiële bijdrage levert aan het welzijn en herstel van cliënten en patiënten.

We ontwikkelen, implementeren en organiseren alle processen rondom de 24-uurs verzorging van eten en drinken. En dat doen we op maat : afgestemd op de specifieke uitdaging en passend binnen het specifieke beleid van onze klanten.

We hanteren hiervoor onze 360 Foodcare aanpak. Dat betekent dat we vanuit alle invalshoeken bekijken wat de beste oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten zijn.

Daarbij geloven we sterk in co-creatie : we werken nauw samen met onze relaties, maar ook met onze gespecialiseerde partners.

Naast leverancier zijn we dus ook inspirator, coach en bieden we maaltijdoplossingen vanuit de Keuken van van Hoeckel . Zo brengen we het aanbod van eten en drinken samen naar het gewenste niveau.

En belangrijker nog : zo zorgen we samen voor het welzijn en herstel van cliënten en patiënten.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een

Business Development Manager food solutions

Veghel, fulltime (38,75 uur per week)

Dit ga jij doen :

Als business developement manager food solutions ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren, (strategisch) ontwikkelen en vermarkten van schaalbare voedingsconcepten voor de zorgmarkt.

Om dit het beste in de markt te brengen, wordt jij het commerciële gezicht van de keuken van Van Hoeckel’ naar onze klanten.

Daarnaast worden dit onder andere jouw verantwoordelijkheden :

 • Het formuleren en mede vormgeven van nieuwe en schaalbare maaltijd- en convenience concepten én strategisch beheren van reeds bestaande maaltijd-concepten, enerzijds afgestemd op klantwensen, anderzijds anticiperend op ontwikkelingen in de zorgmarkt.
 • Verantwoordelijk voor informeren van (en afstemmen met) de projectmanagers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden om maaltijdoplossingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de klant en waar nodig benoemen / escaleren van issues ten aanzien hiervan.
 • Vanuit marktkennis en expertise het ontwikkelteam in de eigen keuken continue informeren, inspireren en uitdagen tot de beste passende oplossingen met als doel deze maaltijdconcepten binnen de zorg te kunnen verkopen.
 • Als enthousiasmerende inspirator & voorbeeld voor het gehele commerciële team zijn (sales, marketing en customer service) met een tomeloze energie om samen de convenience oplossingen tot een succes te maken in de zorgmarkt.
 • Vanuit eigen expertise commerciële input leveren bij een aanbesteding (inhoudelijk zowel tactisch als strategisch) teneinde nieuwe klanten aan van Hoeckel te binden.
 • Verantwoordelijk voor de projectbeoordeling en haalbaarheid van commerciële projecten (intern en extern) op gebied van convenience
 • Beslissende rol bij halfjaarlijkse menucyclus wisseling op invulling van assortiment niveau en uitgangspunten, in afstemming met Convenience specialist
 • Je rapporteert in deze functie direct aan de Manager Sales & Foodcare Solutions

  Functie-eisen

  Wij gaan graag het gesprek met jou aan wanneer jij :

 • Beschikt over een HBO denk- en werkniveau, wat jij kunt aantonen met een diploma bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, Small Business Management of Innovation;
 • Ruime ervaring hebt met voedingsconcepten in de zorgbranche. Daardoor ben jij niet alleen bekend met de belangrijkste marktpartijen, maar heb jij ook oog voor ontwikkelingen en trends in de markt;
 • Minimaal 5 jaar ervaring hebt in een gelijksoortige functie. Wanneer je dit beoefent hebt binnen de zorg is dat een grote pré;
 • In staat bent om zowel conceptueel als commercieel te denken. Klantvisie is van belang en jij weet als geen ander hoe dit te vertalen naar verkoopbare en produceerbare volumes;
 • Beschikt over ondernemersmentaliteit vanuit passie voor goed en lekker eten in de zorg erop gericht om zorgorganisatie te helpen bij hun maaltijdvoorziening .
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie en jezelf

  Je komt te werken in een heel enthousiast, gedreven team, dat samen wil bijdragen aan het succes van de organisatie. Hierbij werk je aan interessante projecten, waar je ook zelf weer veel van opsteekt.

  De ambitie van Van Hoeckel is groots, dat biedt ook kansen om je verder te ontwikkelen, zowel binnen als buiten het team.

  Verdere kennis en competenties ontwikkel je via de Sligro Academy, ons online learning platform. Daarnaast bieden we je :

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime (38,75 uur) dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • En natuurlijk krijg je korting op je eigen aankopen bij Sligro.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier