Heb je een financiële opleiding en houd je van klanten?
Flexibility
Utrecht, NL
8 dagen geleden

Onze opdrachtgever is een leverancier van bedrijfssoftware. Ze ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt deze software voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Voor de afdeling 'Accountancy' zijn wij op zoek naar een supportconsultant.

Als support consultant beantwoord je, zowel telefonisch als via mail, vragen van klanten en collega's over de functionaliteiten van de software.

Je registreert alle vragen in het systeem, zodat informatie over de specifieke vraag op het internet

beschikbaar voor klanten. Je onderhoudt intensief contact met je collega's van support en ontwikkeling en samen werk je aan je kennis van de diverse modules binnen de complete suite.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je kunt deze op een correcte en vriendelijke manier helpen. Je weet de juiste vragen te stellen, zodat je in no-

time de oorzaak van het probleem hebt gevonden.

Wat vragen wij

Je beschikt over een afgeronde MB opleiding, bij voorkeur in de richting accountancy of bedrijfseconomie. Ook heb je bij voorkeur een fiscaal bijvak gehad.

Je bent geïnteresseerd in bedrijfsprocessen en de automatisering daarvan. Je bent communicatief heel goed ontwikkeld en kunt goed luisteren.

Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent in staat om relaties met de klanten te onderhouden en verder uit te bouwen.

Je doorziet de klantprocessen, signaleert vraagstukken en draagt hiervoor oplossingen aan. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent collegiaal ingesteld.

Werkervaring binnen de financiële dienstverlening strekt sterk tot de aanbeveling.

Wat bieden wij

Naast een uitdagende en gevarieerde functie biedt de organisatie uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en dito arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier