Timmerman
Get Work
Biddinghuizen, NL
2 dagen geleden

Jij bent m : de timmerman waar de boormachine vastzit aan je rechterhand. Bij wijze van spreken dan. In ieder geval zijn jij en je gereedschap onafscheidelijk.

Precies wat wij zoeken voor onze vacature in Biddinghuizen! Het gaat om een afwisselende baan met allerlei verschillende timmerwerkzaamheden.

Je werkt vooral voor particulieren waarbij je veel contact hebt met de klanten. Jij bent daarmee dus ook het (vrolijke) gezicht van het bedrijf.

Je werkt op verschillende locaties in de regio, waarbij dus geen dag hetzelfde is.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kun je bij deze vacature timmerman in Biddinghuizen (onder andere) rekenen op :

 • een loon tussen de €2500 en €2850 bruto per maand (conform de cao Bouw & Infa)
 • opbouw van atv
 • een fulltime baan met kans op een vast contract.
 • afwisselend werk.
 • samenwerking in een leuk, gezellig team.
 • Jouw werkplek als Timmerman in Biddinghuizen

  Dit is bij een leuk bedrijf in de omgeving van Dronten waar goed en kwalitatief werk enorm gewaardeerd wordt.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de timmerman bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Wil jij aan de weg timmeren als timmerman in Biddinghuizen? Dit heb je nodig :

 • al wat ervaring met het spijkers met koppen slaan. Die ervaring heb je opgedaan als timmerman, leerling timmerman, bouwtimmerman of renovatietimmerman.
 • een flexibele instelling.
 • een aanpakkersmentaliteit.
 • een (t)huis in de omgeving van Biddinghuizen. Dat kan dus ook zijn in Dronten, Elburg, Lelystad, Swifterbant of Emmeloord.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature timmerman in Biddinghuizen is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier