Electronics Engineer
Technolution
Gouda, NL
6 dagen geleden

Van highspeed dataverwerking tot imaging op nanoschaal. Als electronics engineer weet je één ding zeker : elke dag leer je meer over complexe elektronica.

Bij Technolution creëer je ontwerpen op hoog niveau en werk je vaak op de grenzen van het mogelijke. Toonaangevende opdrachtgevers in hightech en big science werken met onze oplossingen.

Durf jij het aan? Dan maken we graag kennis met je.

Jouw werk als Electronics Engineer

Als electronics engineer bij Technolution zet je je kennis aan het werk. Je werkt mee aan de ontwikkeling van lithografiemachines, elektronenmicroscopen , medische systemen en andere hightech producten .

Samen met je team ontwikkel je producten, componenten en halffabricaten voor de systemen van onze klanten. Je krijgt direct je eigen verantwoordelijkheden en werkt zelfstandig aan het opstellen van ontwerpen.

Je maakt componentkeuzes, tekent schema’s, schrijft testplannen en begeleidt de bouw van prototypes bij onze elektronicaproducenten.

Daarbij werk je vaak nauw samen met onze softwarontwikkelaars, bijvoorbeeld om embedded functionaliteit te realiseren.

Je krijgt als electronics engineer te maken met alle facetten van elektronica; van ontwerp tot certificering en oplevering van een product bij de klant.

Je leert werken met high-speed schakelingen voor embedded toepassingen, communicatiesystemen en kleine en grote data-aquisitiesystemen.

Van energiesystemen die onder hoogspanning functioneren tot ultra-efficiënte low-power IoT-systemen. De diversiteit is enorm, geen twee projecten zijn gelijk en vaak worden de grenzen van het fysisch mogelijke opgezocht.

Uiteraard besteed je ook aandacht aan lifecycle management; een deel van je werk zal bestaan uit onderhoud, beheer en upgrades van bestaande systemen.

Jij hebt :

 • Een afgeronde bachelor of master electrical engineering
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een een vergelijkbare functie
 • Interesse in embedded toepassingen en complexe elektronica
 • Het is een pré als je ervaring hebt met software en softwarebeoordeling
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een uitstekende technische basis en inzicht, maar wilt meer leren. Je deelt je kennis graag, staat open voor suggesties van anderen en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen.

  Jij bent :

 • Resultaat- en klantgericht
 • Nauwkeurig en kwaliteitsbewust
 • Creatief en flexibel
 • Positief ingesteld en werkt graag samen
 • Goed in het plannen en organiseren van je werk
 • Je schuwt verantwoordelijkheid niet en bent leergierig. Als je een opdracht krijgt, dan wil je die ook echt oplossen. Klankborden bij je collega’s vinden we belangrijk.

  Om verder te komen, maar ook omdat je nieuwsgierig bent. En heb je iets afgerond, dan ben je er trots op en deel je je kennis graag met anderen.

  Typisch wij

  Alles ademt technologie bij Technolution. Met 200 technische professionals realiseren we al meer dan 30 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, security en hightech.

  Passie voor techniek, ownership en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden. We stimuleren een open cultuur waarbinnen collega’s de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen en zelf hun carrière vorm kunnen geven.

  Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn : die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De loyaliteit van onze werknemers.

  Meer dan 50 collega’s werken hier al meer dan 12,5 jaar.

  Werken als Electronics Engineer bij Technolution samengevat :

 • Complexe elektronica
 • Gevarieerde projecten
 • Zelfstandigheid en ruimte voor individuele ontwikkeling
 • Werken met hoogopgeleide technische collega’s
 • Een snelle sollicitatieprocedure
 • Veilig kennismaken

  Samen met jou bespreken wij graag hoe we jouw sollicitatiegesprekken kunnen vormgeven in deze bijzondere periode. Telefoon, Skype, Hangout, Meet of een veilige afspraak inplannen op ons kantoor-er zijn gelukkig heel veel mogelijkheden.

  Heb je nog vragen over deze vacature of werken bij Technolution? Onze recruiter Christina beantwoordt ze graag.

  Solliciteer

  Zie jij jezelf al werken als Electronics Engineer. bij Technolution, solliciteer dan via het onderstaande formulier.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier